GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GALERIE FOTO

GALERIE FOTO O iubire ascunsă » E cu 12 ani mai mare și i-a sucit mințile unui jucător de la Borussia Dortmund

FOTO: Instagram Hiba Abouk +21   FOTO
FOTO: Instagram Hiba Abouk

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 noiembrie 2018 12:31

Actița spaniolă Hiba Abouk, 32 de ani, și fotbalistul marocan Achraf Hakimi (Borussia) Dortmund, 20 de ani, și-au făcut publică relația pe Instagram. 

Zvonurile că sunt împreună au început să circule din luna iunie, dar niciunul nu a făcut vreun pas pentru a confirma sau infirma până pe 4 noiembrie, când frumoasa actriță i-a urat public "La mulți ani!" fotbalistului împrumutat de la Real Madrid. 

Hiba s-a născut în Spania, dar dare are origini libiene și tunisiene. A studiat filologia arabă și actoria, fiind cunoscută pentru rolurile din serialele spaniole " El Principe" și "Con el culio al aire".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează