GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT & BEAUTY

GALERIE FOTO Una dintre cele mai HOT vedete din România adoră sportul! E fană Simona Halep și merge la sală: "Mă simt prost atunci când nu fac niciun fel de sport"

Articol de - Publicat duminica, 29 aprilie 2018 10:02

Barbara Isasi merge de cel puțin patru ori pe săptămână la sală, și-a cumpărat programe speciale de antrenament, dar recunoaște că e dependentă de ciocolată.

E tânără, frumoasă și faimoasă! Are 28 de ani și este solista formației Mandinga din 2016.

În urmă cu 5 ani a participat la "Vocea Spaniei", apoi la "Vocea României", iar de curând a lansat alături de băieții din formație piesa "Arquitectura", cu un vibe fresh urban latin. Clipul filmat de Cat Music pune în scenă jocul provocator dintre doi îndrăgostiți, în care imaginația și fantezia se împletesc cu realitatea.

Chiar dacă are un program destul de aglomerat, Barbara Isasi nu lipsește din sala de sport. "Mă simt prost atunci când nu fac niciun fel de sport și, din păcate, nu mă antrenez zilnic, dar minimum de 4 ori pe săptămână e necesar pentru a nu mă simți vinovată. Încurajez pe toată lumea să dedice cel puțin o oră pe zi sănătății, să alerge, să danseze, să facă abdomene, să înoate și să folosească scările. Chiar dacă toți suntem întotdeauna foarte ocupați, ar trebui ca fiecare dintre noi să își ia puțin timp și să ofere corpului un refresh. În curând toată lumea va opta pentru un stil de viață sănătos", spune artista născută la Madrid.

"Voi avea un antrenor personal"

Atunci când nu merge la sală și e plecată prin turnee, Barbara are remediul perfect: "Iubesc să mă antrenez, dar nu mă duc mereu la sală. Sunt zile în care mă simt leneșă, așa că prefer să mă antrenez acasă. Dansez foarte mult, dansul e o parte din mine, și am cumpărat programe de training fără să fie nevoie să ies din casă. Îmi place mult să mă dau cu rolele, dar nu mă pricep foarte bine".

Care sunt antrenamentele pe care le face? "Recunosc, nu sunt strictă în rutinele mele de antrenament, din moment ce obosesc făcând același lucru foarte ușor, dar încerc să respect ce plănuiesc să fac, alternând zilele de cardio cu alte antrenamente de tonifiere în anumite perioade. Niciodată nu am avut un antrenor personal, dar probabil că într-o zi voi avea. Îmi fac singură antrenamentele și încerc să aflu tips-uri de la prietenele mele cele mai bune, Denisa și Maria, care mă ajută foarte mult".

"Aș mânca tone de ciocolată"

Ca toată lumea, și Barbara e o pofticioasă și recunoaște asta fără ocolișuri: "Mă consider o «ciocoholică» totală. Iubesc ciocolata și fisticul. Pot să mănânc tone, dar încerc să nu exagerez. Nu urmez nicio dietă specifică. Citesc despre ce e bine și ce nu e bine să mănânc. Sunt foarte norocoasă pentru că nu sunt genul de om care mănâncă fast-food. Iubesc să mănânc sănătos și bio, dar am zilele mele «pufoase»". 

"Ultima dată când am fost la un meci de fotbal a fost în urmă cu doi ani, împreună cu verișoara mea, Ale. Am mers la Real Madrid, echipă pe care o susțin. A fost un sentiment foarte tare!" Barbara Isasi, artistă

Barbara o apreciază mult pe Simona Halep "datorită ambiției și a muncii pe care o depune pentru performanță". Solista de la Mandinga recunoaște că "sunt o persoană foarte curioasă și întotdeauna încerc să aflu cât mai multe despre nutriție"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
150377555810182
 •  29 Aprilie 2018, 16:26

o tara de *** .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fibra
fibra  •  29 Aprilie 2018, 15:42

O țară de vedete și VIP-uri fără valoare.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează