GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GSP LIVE

GSP LIVE // Ediție specială GSP LIVE la 33 de ani de la Sevilla '86! Marius Lăcătuș și Ștefan Iovan, în direct din Ghencea: „Mircea Lucescu a fost în vestiar”

Marius Lăcătuș
Marius Lăcătuș

Articol de GSP - Publicat marti, 07 mai 2019 10:09

Ediție specială a emisiunii GSP LIVE. Azi, 7 mai, Marius Lăcătuș și Ștefan Iovan au vorbit despre finala Cupei Campionilor Europeni, de la Sevilla, din 1986.

Marius Lăcătuș și Ștefan Iovan, doi dintre eroii Stelei în finala cu Barcelona au vorbit despre cel mai important moment din istoria fotbalui românesc.

„De regulă, după meci, mai petreci. Dar, probabil din cauza oboselii, nu am stat mult la restaurant. Și am adormit foarte, foarte repede. Când am văzut
oamenii care ne așteaptă acasă mi-am dat seama că ce am realizat nu ne-a făcut doar pe noi fericiți, ci și pe iubitorii de fotbal. Nu cred că în mulțime erau doar fanii Stelei”, a declarat Marius Lăcătuș.

„În vestiar, înainte de meci, a fost Mircea Lucescu. Nu imi aduc aminte foarte bine ce a spus. La cât fotbal știa, era ponderat. Știa să se facă plăcut, chiar dacă nu era un stelist foarte mare” Marius Lăcătuș

„A fost extraordinar când am văzut fanii. A fost ceva fantastic”  Ștefan Iovan

Urmărește AICI emisiunea integrală 

Citește și:

7 lucruri inedite depre 7 mai '86! » Înainte, în timpul şi după finală au avut loc evenimente neştiute

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
catalynn
catalynn  •  07 Mai 2019, 08:13
Postat de stoichkov10 pe 06 Mai 2019, 20:52

Viorelu tu esti mai? Ti-ai schimbat iar nickul. AntonTom.beron unde se ascunde?

El e, dar văd ca are rude in redacție pt ca ieri mi-au șters mesajul când l-am desconspirat ... Și acum on topic: ce caută Stucan in Ghencea bre nea Bixi!? Ținând cont de cum își bat joc de Steaua acești ziarici de la hârtia asta, cică de sport!, un președinte de club care nu “are respect” pt ne-a jjijji, idolul lor, le ridica demult toate acreditările! Sa se sature Craitoiu sa tot scrie “steliști” când se referă la fcsbisti!

105662257060988
Eugen Qy  •  07 Mai 2019, 01:14
Postat de Ilie Ionescu pe 06 Mai 2019, 17:48

Lacatus si Iovan vor vorbi in direct de la popota UM Ghencea, imbracati in uniformele kaki, dupa ce au devorat tot ce mai era disponibil, si-au incasat soldele si si-au calculat pensiile speciale. Mari jucatori, mari caractere, s-au intors la mana care i-a hranit, adica in cazarma, nu s-au lasat amagiti, atrasi de minciunile despre democratie si economia de piata. Ei au ramas fideli valorilor socialismului stiintific, de tip sovietic! Bravo lor, soldati credinciosi ai fostului regim!!!

Daca tu poti numi DEMOCRATIE un regim in care POPORUL e anexa platitoare de biruri -care de care mai mari si mai fara de sens- a penalilor conducatori ai tarii noastre, care conducatori jefuiesc sistematic MUNCA propriilor conationali calcand in picioare si mai ales aratandu-le acestora ca o fac- vointa exprimata prin REFERENDUM, ATUNCI ori esti prost de BUBUI ori esti vandut cu totul actualilor TRADATORI DE NEAM SI DE TARA !!! ASTA in niciun caz nu poate fi numita democratie ci oricum altcumva. ARMATA aia pe care o hulesti cu orice ocazie, ASIGURA , pana cand TRADATORII au desfiintat-o la ORDINUL STAPANILOR LOR EXTERNI (CIA, FSB, MOSSAD etc), securitatea interna si INDEPENDENTA si SUVERANITATEA pe plan extern a tarii pe care o numesti a ta !

lucghencea
lucghencea  •  06 Mai 2019, 23:51

Sa-l mentionam si pe Comandantul Gavrila de la clubul STEAUA Bucuresti cand s-au castigat toate trofeele mari din fotbalul Stelist pe plan international . Felicitari !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează