GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  POVESTE

EXCLUSIV GSP "Eram închis într-o cameră fără geamuri, era groaznic!" » Povestea incredibilă a lui Florin Manea, arestat în SUA: își îngropa banii ca-n Breaking Bad!

Articol de GSP - Publicat marti, 20 noiembrie 2018 13:45

Azi, la emisiunea GSP LIVE, moderată de Costin Ștucan, impresarul Florin Manea a rememorat scandalul în care a fost implicat în 2004, atunci când a fost arestat în Statele Unite ale Americii din cauza legăturilor sale în fraude cu carduri bancare.

VIDEO cu momentul în care Florin Manea vorbește despre implicarea sa în scandalul cardurilor clonate

"A fost adevărată povestea cu cardurile. Erau riscuri, dar mi s-a părut o modalitate ușoară de a face bani. Unii furau numerele de carduri, eu mergeam și scoteam bani. Mi-am asumat totul și nu mi-am ascuns.

Am stat nouă luni închis într-o cameră fără geamuri, a fost groaznic. În momentul în care am fost transferat în România, cel care mă arestase mi-a zis că mă voi întoarce sigur în State.

Eu le-am spus că înapoi nu mă mai întorc și nu mai fac niciodată nimic. Am un mail în care un agent FBI mă felicită pentru faptul că nu am mai făcut nimic", a dezvăluit Florin Manea, la GSP Live.

Ulterior, Florin Manea a recunoscut că își îngropa banii în curtea casei, o metodă ce aduce aminte de Walter White, celebrul răufăcător din serialul AMC Breaking Bad:

"Aveam bani îngropați în curte. Foarte mulți! Dar apoi am început să apreciez lucrurile mărunte. Sunt mult mai liniștit și mai senin acum"

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Dică și MM au refuzat jucătorul cu CV impresionant, rival pentru Man și Tănase » Dezvăluiri de la negocieri + ce forță din Liga 1 a intrat pe fir

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
rocky2
rocky2  •  20 Noiembrie 2018, 15:44

Toti infractorii mediatizati la gigisp!

badeadorian
badeadorian  •  20 Noiembrie 2018, 14:18
Postat de babahuba pe 20 Noiembrie 2018, 14:04

Corsicanul tot corsican :)

Este sicilian din Sicilia , Corsica este o simpla vecina :)))

babahuba
babahuba  •  20 Noiembrie 2018, 14:04

Corsicanul tot corsican :)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează