GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  IMPRESARI

GSP LIVE // VIDEO Florin Manea a râs în hohote de Anamaria Prodan: „A spus asta? Și eu am făcut transferul lui Neymar la Barcelona” :)

Anamaria Prodan, în studioul GSP Live
Anamaria Prodan, în studioul GSP Live

Articol de GSP - Publicat joi, 14 februarie 2019 12:37

Azi dimineață, la GSP Live, impresarul Florin Manea s-a amuzat copios pe seama „rivalei”Anamaria Prodan, care a declarat în urmă cu două zile că a intermediat în 2015 transferul lui Georgios Samaras la Al-Hilal.

„Și eu am făcut transferul lui Neymar la PSG. L-am dus pe Pini Zahavi de la aeroport până la stadion.

Anamaria Prodan n-a avut niciun rol în transferul lui Samaras, doar că Reghecampf era acolo. Ea a încercat să negocieze, dar între timp cei de la Al-Hilal au făcut o ofertă peste capul ei pentru West Bromwich Albion”, a spus Florin Manea, la GSP Live. 

Anamaria Prodan: „Eu am făcut transferul lui Samaras”

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Anamaria Prodan, la GSP Live: „90% dintre bărbații din fotbal încearcă asta cu mine. Dacă amesteci meseria cu culcatul, ești gata!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  14 Februarie 2019, 22:40

Asta minte precum respira !! O pitipoanca snoaba si laudaroasa !!

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  14 Februarie 2019, 21:13
Postat de ciuleavvictorms pe 14 Februarie 2019, 21:10

Niste frustrati s-au decis sa se ia la intrecere cu o femeie! maneo ***, fara *** esti nimeni in drum! vezi-ti de oalele si ciorba ta, nu ti-a spus ***?

Aaa, te-ai alaturat unui frustrat mai mare decat tine cu pretentii de moderator! A tunat si v-ati adunat! Mocirla peste tot!

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  14 Februarie 2019, 21:10

Niste frustrati s-au decis sa se ia la intrecere cu o femeie! maneo ***, fara *** esti nimeni in drum! vezi-ti de oalele si ciorba ta, nu ti-a spus ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează