GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SHOW TV

FOTO Ionuț Iftimoaie, OUT de la Survivor România 2023 » Fostul luptător a cedat: „Atâta umilință ca aici n-am îndurat niciodată”

Articol de - Publicat sambata, 15 aprilie 2023 14:29 / Actualizat sambata, 15 aprilie 2023 15:00

Ionuț Iftimoaie, 44 de ani, a părăsit competiția Survivor România 2023. Luptătorul spunea că își dorește să plece acasă și iată că dorința lui a devenit realitate.

După 3 luni petrecute în jungla din Republica Dominicană, Ionuț Iftimoaie a cedat și a plecat de la Survivor România 2023. 

Fostul kickboxer își pusese în cap toți concurenții, care îl acuzau de falsitate, manipulare și trădare. 

Chiar și foștii lui colegi din echipa Faimoșilor spuneau că Iftimoaie obișnuiește să plimbe vorba de la unul la altul.

În cursul zilei de vineri, 14 aprilie, Ionuț Iftimoaie a fost fotografiat de paparazzii cancan.ro în aeroportul Henri Coandă din București. 

Fostul luptător a fost așteptat de soție și cei trei copii. Fetele au sărit în brațele tatălui lor, moment în care el a început să plângă. 

Ionuț Iftimoaie. Foto: Instagram
Ionuț Iftimoaie. Foto: captură Pro TV
Ionuț Iftimoaie. Foto: Instagram
Maria, soția lui Ionuț Iftimoaie. Foto: captură Pro TV
Ionuț Iftimoaie - Înainte de Survivor
+25 FOTO

Ionuț Iftimoaie și va petrece Paștele alături de familia sa și se va bucura de toate preparatele pregătite de soția sa. Cât timp a stat în jungla din Republica Dominicană, el a mâncat doar orez fiert și nuci de cocos.

Până la acest moment nu se știe dacă sportivul a fost eliminat de la Survivor România 2023 sau dacă el a cerut să părăsească competiția. 

Iftimoaie nu avea probleme medicale și nici nu era nominalizat pentru eliminare de către colegii săi.

Ionuț Iftimoaie, călcat în picioare de colegii de la Survivor: „Totul demonstrează că ești un trădător” și „Acesta e stilul tău, de politician”
survivor 2023
Ionuț Iftimoaie, călcat în picioare de colegii de la Survivor: „Totul demonstrează că ești un trădător” și „Acesta e stilul tău, de politician”

În urmă cu câteva ediții, el spunea că a ajuns la capătul puterilor și că nu mai dorește să continue concursul de la PRO TV. 

„Îmi pare rău că nu m-am cerut afară. Trebuia să o fac, trebuie să o fac! Nu mai suport. Nicicum nu e bine.” Ionuț Iftimoaie simțea că orice spune și orice face nu este pe placul colegilor lui, care îl acuzau că încearcă să manipuleze pe toată lumea.

Într-o discuție cu Robert Moscalu, concurent din echipa Războinicilor, fostul luptător îi mărturisea că niciodată nu a fost mai umilit ca la Survivor. 

„Multe le iau ca pe un test. Deci eu atâta umilință ca aici n-am îndurat niciodată.”

Familia Iftimoaie. Foto: Instagram
Ionuț Iftimoaie. Foto: captură Pro TV
Ionuț Iftimoaie. Foto: Instagram
Maria, soția lui Ionuț Iftimoaie. Foto: captură Pro TV
Ionuț Iftimoaie - Înainte de Survivor
+25 FOTO

Ionuț Iftimoaie a slăbit 8 kilograme la Survivor România 2023

Competiția a fost una foarte grea pentru sportiv. Înainte de a pleca în jungla din Republica Dominicană, Ionuț Iftimoaie avea 102 kilograme, iar acum cântărește 94 de kilograme. 

În cele trei luni petrecute la Survivor România, fostul luptător de K1 a slăbit 8 kilograme. Schimbarea a fost vizibilă și cei de acasă ajunsese să nu-l mai recunoască.

Ionuț Iftimoaie ajunsese până la etapa individualelor, iar mulți îl vedeau câștigător. Luptătorul a cedat și a plecat acasă, unde a revenit la familia sa.

Citește și alte știri mondene: 

Marian Aliuță și-a spus oful pe ritmuri de manele, după ce s-a botezat la 45 de ani: „Am prieteni care spun că e greșit ce am făcut!”

Fostul coleg al Georginei a ieșit în față: „Ronaldo a fost șansa ei de a deveni vedetă. Mereu a stat în cercuri de oameni bogați”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
moto.46.rossi
moto.46.rossi  •  21 Aprilie 2023, 22:42

⚠️✅????????????????????⛸????????

eddymaster
eddymaster  •  21 Aprilie 2023, 18:47
Postat de mihneailie030 pe 15 Aprilie 2023, 15:27

Mai foamea pe voi, de ce va duceți ???????

fix asta este problema,daca lua 2-3 mii de euro era pentru foame. dar omul a luat 52 de mii de euro pentru mai nimic,in urmatorii 4 ani nici nu mai trebuie sa munceasca si tot vine in medie peste o mie de euro lunar fara sa investeasca bani in nimic. daca ii investeste,bani aia il pot tine si 10 ani sa traiasca decent.

ray51
ray51  •  16 Aprilie 2023, 10:52

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează