GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PROTESTE

Jandarmeria susține că printre protestatarii de la Guvern s-au aflat și galeriile de fotbal: "Nu intrați în conflict cu aceste persoane"

Foto: Libertatea
Foto: Libertatea

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 august 2018 09:45

Jandarmeria Română a anunțat pe pagina oficială de Facebook că la protestele de aseară și-au făcut apariția și galeriile unor echipe de fotbal.

Piața Victoriei din București a fost aseară tărâm de luptă după ora 20:00 când au apărut violențele. Peste 100.000 de oameni s-au adunat în fața Guvernului pentru a protesta împotriva partidului de guvernământ.

"MESAJ IMPORTANT! În Piața Victoriei și-au făcut apariția persoane cunoscute ca făcând parte din grupuri violente și galerii ale unor echipe de fotbal. Rugăm protestatarii de bună credință să se delimiteze de aceste grupuri și să nu sprijine în niciun fel acțiunile lor violente!

De asemenea, îi rugăm pe oamenii care protestează pașnic să nu intre în conflict cu aceste persoane! Repetăm apelul nostru la calm și recomandăm femeilor și persoanelor însoțite de copii să se retragă din zona în care au loc violențe!", se arată pe facebook-ul Jandarmeriei.

452 de oameni au fost răniți aseară în Piața Victoriei, conform Libertatea. Protestele vor continua și azi.

 

Vă rugăm să vă delimitați de grupurile care provoacă violență! Pentru siguranța voastră și a tuturor! Un grup de oameni poate denatura complet scopul unui protest anunțat inițial, pe rețelele de socializare, ca fiind unul pașnic. Recomandăm celor care intenționează să se alăture protestatarilor din Piața Victoriei să nu vină însoțiți de copii. Demersul nostru vine ca urmare a violențelor înregistrate în ultimele ore. Facem, în continuare, apel la calm! Respectăm dreptul tuturor celor care doresc să protesteze pașnic! Respectăm, în egală măsură, dreptul celor care nu doresc să protesteze! Suntem și rămânem în slujba cetățenilor! Singura noastră preocupare este liniștea voastră, a tuturor și nu vom ezita să o restabilim ori de câte ori ea este tulburată.

Publicată de Jandarmeria Română pe Vineri, 10 August 2018

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
manutd.steaua
manutd.steaua  •  11 August 2018, 13:52
Postat de George Burcasimi pe 11 August 2018, 13:25

Sa intaresti jandarmeria ,care apara o gasca de infractori ? Eu i-as desfinta si i-as baga la puscarie .Cum poti sa ai incredere in asemenea specimene? Vorba unui prieten : ar trebui sa trimitem niste romani , care au fost in Legiunea straina , si atunci sa ii vad pe acesti indivizi , care poarta ilegal , o uniforma a statului roman !

Lucrul la care nu se gandeste nimeni,e cine sunt acesti jandarmi de azi!sunt aia care pana sa aiba legea intr-o mana si bastonul un cealalta,n-au avut un cuvant de spus in fata nimanui,nici acasa,nici la scoala,nici in cercul de prieteni!tocmai acesti dezaxati sunt cei mai peruculosi,pt ca odata ce stiu ca nu patesc nimic,impart bastonea in toate directiile,indiferent de cine e in fata,asa cum aseara s-a tor vazut la tv!*** si toti prostii au ajuns sa ocupe functii si sa aiba putere,puterea de a da in oricine,oricat!astia sunt cei mai periculosi prosti!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

511110169080791
George Burcasimi  •  11 August 2018, 13:25

Sa intaresti jandarmeria ,care apara o gasca de infractori ? Eu i-as desfinta si i-as baga la puscarie .Cum poti sa ai incredere in asemenea specimene? Vorba unui prieten : ar trebui sa trimitem niste romani , care au fost in Legiunea straina , si atunci sa ii vad pe acesti indivizi , care poarta ilegal , o uniforma a statului roman !

haideusicfr
haideusicfr  •  11 August 2018, 12:33
Postat de ovidiu_3003 pe 11 August 2018, 11:00

...trebuie sa intarim jandarmeria ...sunt satul de mediocrii care se cred destepti ...nu fac politica ...nu votez ...nu vreau schimnbari de Guvern la presiunea strazii ...pentru asta platesc impozite sa am o Jandarmerie puternica ...

Curios......Si eu platesc impozite sa am o viata buna....

Vezi toate comentariile (8)
Comentează