GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PROBLEME CU LEGEA

Justiția braziliană a făcut o descoperire șocantă în timpul unui proces: Ronaldinho mai are 6 euro în cont!

Articol de GSP - Publicat luni, 05 noiembrie 2018 19:45

Justiția din Brazilia i-a retras pașaportul lui Ronaldinho și fratelui său pentru că nu au plătit o datorie de 2 milioane de euro.

Cu ocazia procesului, s-a descoperit situația economică a fostului fotbalist. Un reportaj publicat de UOL scoate la iveală că în conturile lui Ronaldinho din Brazilia mai erau 6 euro, adică 25 de reali. Evident, o sumă insuficientă pentru a plăti sancțiunea pentru o construcție ilegală într-o zonă protejată.

Ipotecarea respectivului imobil nu a fost suficientă pentru a plăti datoria.

Totuși, situația financiară a brazilianului pare să fie alta. Acesta a călătorit în ultimele două săptămâni în China și Japonia pentru contracte publicitare, iar anul acesta a mai vizitat Europa și Africa, postând imagini pe rețelele de socializare. Nike a lansat o linie de încălțăminte sportivă cu numele său, care, conform justiției din Brazilia, îi va aduce venituri substanțiale.

Pe 17 noiembrie, Ronaldinho va participa la Frankfurt la "Game of Champions", un meci amical caritabil cu foste glorii, în care echipa sa va purta numele "Prietenii lui Ronaldinho". Oficial însă, este dat dispărut de justiția din țara natală.

Cel mai probabil, brazilianul de 38 de ani are banii depozitați în conturi străine, pentru a se proteja de deciziile tribunalelor sud-americane.

Vezi și: Jogo bonito de extrema dreaptă » Fotbaliștii brazilieni, în frunte cu Ronaldinho și Rivaldo, votează la președinție un candidat acuzat pentru discursul său sexist, homofob și rasist

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
1100999166583261
Alex Marin  •  06 Noiembrie 2018, 07:59

De ce nu spuneti tot ce scrie in articolul pe care l-ati preluat....ca are milioane de euro in propietati aur si diamante puse pe numele altor persoane din familie........

st.il.
st.il.  •  05 Noiembrie 2018, 22:18

Atenție livache, o så urmezi și tu la interval !...Cât de curând !...:))))

cristi_oase
cristi_oase  •  05 Noiembrie 2018, 20:17
Postat de mmvv80 pe 05 Noiembrie 2018, 20:05

oare in elvetia, spania si panama cati are ?

O sa investigheze gsp , surse de incredere nu ageamii , in maxim 2 zile afla tot.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează