GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DECIZIE

Lovitură dură pentru Cristiano Ronaldo! Portughezul, condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Gabriel DumitruJURNALISPORT - Publicat vineri, 15 iunie 2018 19:00

Cristiano Ronaldo a ajuns la o înţelegere cu Fiscul Spaniol şi a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare în urma problemelor pe care le-a avut din cauza neplăţii taxelor.

Starul celor de la Real Madrid este nevoit să plătească o amendă în valoare de 18,8 milioane de euro în urma delictului comis. Deţinătorul Balonului de Aur a recunoscut comiterea a patru infracţiuni economice în perioada petrecută până acum pe "Santiago Bernabeu".

Ronaldo este anchetat pentru un prejudiciu fiscal produs între 2011 şi 2014, fiind acuzat că s-a folosit de mai multe firme fantomă pentru a nu plăti taxele cuvenite în urma vânzării drepturilor de imagine.

Cu ajutorul unor firme-fantomă şi al conturilor off-shore, Ronaldo ar fi disimulat 150 milioane euro în paradisuri fiscale între 2009 şi 2016, cu scopul de a plăti taxe cât mai mici fiscului spaniol. În decembrie 2014, atacantul şi-a vândut drepturile de marketing pentru perioada 2015-2020 în schimbul a 74,7 milioane euro, cu scopul de a profita de regimul fiscal avantajos ce urma să dispară la finele anului 2014.

Fii parte din redacția noastră! Jurnalisport e un proiect inovativ GSP, susținut de Google. În fiecare lună, GSP îi va recompensa pe cei mai performanți useri Jurnalisport. Aici ai toate detaliile!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează