GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INEDIT

Marian Aliuță și-a spus oful pe ritmuri de manele, după ce s-a botezat la 45 de ani: „Am prieteni care spun că e greșit ce am făcut!”

Articol de - Publicat vineri, 14 aprilie 2023 20:44 / Actualizat vineri, 14 aprilie 2023 21:57

Marian Aliuță, fostul mijlocaș de la Steaua, Farul, Sheriff Tiraspol sau Rapid, s-a botezat din nou, la 45 de ani, duminică, 2 aprilie. Acum, la câteva săptămâni de la eveniment, fostul fotbalist s-a filmat și a revenit cu lămuriri.

Într-un clip video postat pe TikTok, Marian Aliuță povestește cât de criticat a fost pentru că a renunțat la ortodoxie și s-a pocăit. Îmbrăcat în haine negre, cu manele în surdină, fostul fotbalist a spus: „Am simțit nevoia să împărtășesc cu voi ceea ce am făcut eu acum aproximativ 10 zile, botezul, acel legământ cu Hristos care e foarte important, pentru mine este foarte important”.

Și a continuat: „Vreau să ascult și sfaturile voastre pentru că am prieteni care spun că ceea ce am făcut eu este greșit, că am plecat de la ortodoxie, că m-am dus către o altă sectă, cum și preoții am văzut că spun că atunci când pleci din ortodoxie te rătăcești.

Oameni buni, cu Hristos nu ne rătăcim niciodată. Atunci când vrei să afli adevărul, adevărul este în Biblie și nicăieri în Scriptură Hristos nu spune a fi ortodox, a fi catolic, a fi musulman. Spune simplu: „Pocăiți- vă” și foarte mult vorbește despre creștinism. Este singura cale către el, creștinismul și pocăința. Sunt legate una de alta. (...)

@aliutamarianaly

♬ sunet original - Aliuta Marian Aly

Oameni buni, încercați să găsiți adevărul doar în Biblie. Și m-aș bucura ca oamenii să înțeleagă că există o singură credință, este credința în Hristos. Vă iubesc și aveți grijă de voi”, s-a adresat Marian Aliuță pe TikTok.

El a fost botezat alături de partenera sa de viață, Mari, în prezența pastorului Toni Berbece, care slujește în cadrul sectei autointitulate „Biserica Profides”.

Decizie radicală luată de Marian Aliuță! S-a botezat din nou la 45 de ani: „Simțea că nu are scăpare din ghearele păcatului”
BOTEZ
Decizie radicală luată de Marian Aliuță! S-a botezat din nou la 45 de ani: „Simțea că nu are scăpare din ghearele păcatului”

Marian Aliuță: „Nu am fost ușă de biserică, am fost și eu prins”

Fostul fotbalist a recunoscut, în trecut, că a păcătuit de mai multe ori, înșelându-și partenera de viață. „Vreau să mă botez în apa Iordanului. Nu am fost ușă de biserică, am fost și eu prins, văzut prin ziare. Niciodată nu s-a pus problema să divorțez. Nu am vorbit, am încercat să fiu cuminte prin curte, prin casă, dar avem o relație foarte frumoasă. Ne iubim.

S-a supărat când m-a văzut prin ziare, dar am o femeie inteligentă și e foarte ușor să termin cu cineva și să iei pe altul. Eu cred că orice bărbat face aceași lucru. Nu cred că există bărbat să nu greșească”, a declarat în urmă cu câteva săptămâni Marian Aliuță, potrivit România TV.

Citește și alte știri: 

Cea mai brutală competiție din România a revenit » Imagini șocante la finală: KO dintr-o singură palmă! Câți bani a încasat câștigătorul

Proiect de lege anti-„păcănele” depus în Parlament: „Ştiu că o astfel de iniţiativă va naşte mari controverse”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
mafa
mafa  •  15 Aprilie 2023, 11:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

DMA87
DMA87  •  15 Aprilie 2023, 09:08

Of, of! Măi, măi!

Joe2022
Joe2022  •  15 Aprilie 2023, 09:02

Greșită alegere!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează