GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CAZUL CARE A ȘOCAT ROMÂNIA

Matteo Politi, falsul medic italian, a fost prins în Vama Curtici! Ce urmează pentru acesta

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 februarie 2019 11:15

Matteo Politi, italianul cu 8 clase care s-a dat drept medic și a făcut mai multe operații în România, a fost arestat în această dimineață, la frontiera Curtici, în urma dezvăluirilor investigației Libertatea.

Matteo Politi, care s-a dat drept doctorul Matthew Mode, a fost prins miercuri într-un tren în Vama Curtici, în jurul orei 06:00 dimineața, anunță Libertatea. Trenul se îndrepta către Budaptesta.

Italianul de 38 de ani, care a profesat ca și chirurg plastician inclusiv la spitalul privat Monza deși avea 8 clase, ultima lui meserie documentată fiind aceea de valet de parcare, va fi adus în București pentru audieri.

 "În data de 06.02.2019, ora 06.11, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici (feroviar), I.T.P.F. Oradea, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, călătorind ca pasager într-un tren Inter Regio, pe relaţia București – Budapesta, numitul M. P., în vârstă de 38 de ani, care la controlul de frontieră s-a legitimat cu un paşaport italian.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emisă o alertă, având ca obiect punerea in aplicare a unui mandat de aducere emis de către autorităţile române, persoana în cauză fiind cercetată într-un dosar de înșelăciune.

Cetățeanul italian urmează a fi predat în cursul zilei unei echipe operative din cadrul Poliţiei Române, în vederea luării măsurilor legale ce se impun" comunicat al Poliţiei de Frontieră

Citește AICI episoadele investigației Libertatea:

Ministerul Sănătății i-a dat aviz escrocului italian Matteo Politi, care a ajuns să opereze de zeci de ori în România, chiar și la spitalul privat Monza, fără studii de medicină! A fost depistat de asistente că nu știa să-și pună mănușile!

Așa arată diploma de absolvent de facultate de medicină din Kosovo, scrisă în sârbă, cu care falsul doctor a operat în România, deși DSP recunoaște că "n-am înțeles nimic din ea"!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
180359149607766
Gabriel Manolescu  •  06 Februarie 2019, 17:22

Unii ca astia opereaza reconstructii estetice dupa cancer. Cancerul mutileaza si multi apeleaza la estetician pentru a-si repara corpul distrus de atatea operatii. Exista un medic dubios, ALBANEZ, culmea, la clinica Proestetica Monza si care, prin apropiere de fetele de la receptie, fura toate clientele doctoritei Jianu, este vorba de Dr. Oltjon Cobani. acesta NU are veleitati de medic, este ceva ciudat cu el. Se impun verificari serioase

red77
red77  •  06 Februarie 2019, 12:09

Deci bagă silicoane. False alea fals doctor. Era chit

Vezi toate comentariile (2)
Comentează