GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  EVENIMENT

Stadionul Dinamo ar putea găzdui un meci între gloriile fotbalului românesc! Anunț oficial: „Eveniment tip Liga Legendelor”

Stadionul Dinamo ar urma să găzduiască meciul legendelor
Stadionul Dinamo ar urma să găzduiască meciul legendelor

Articol de GSP - Publicat joi, 20 mai 2021 14:31 / Actualizat joi, 20 mai 2021 14:57

Alin Stoica, prefectul municipiului București, a anunțat că la finalul lunii s-ar putea disputa un meci de fotbal între legendele fotbalului românesc, gazda evenimentului urmând a fi stadionul Dinamo.

Luni, pe 31 mai, în Ștefan cel Mare ar putea avea loc un meci de fotbal între foste glorii ale fotbalului românesc, la care accesul va fi permis. Anunțul a fost făcut de prefectul Capitalei, Alin Stoica, atunci când acesta a fost întrebat dacă vor exista evenimente cu public în perioada imediat următoare în București.

Meci între legende pe stadionul Dinamo?

„Opera continuă seria de evenimente şi, pe 22, preconizează să facă un eveniment în aer liber, pentru persoane vaccinate şi testate. Pe 31 mai suntem în discuţii pentru un meci de fotbal, tip Liga Legendelor, cu foste glorii ale fotbalului românesc, sperăm să atragă cât mai multe dintre ele, pe Stadionul Dinamo. La fel, pentru persoane vaccinate şi testate”, a spus Stoica, citat de News.ro.

Până atunci, în România se va disputa primul meci după mai bine de un an la care prezența spectatorilor va fi permisă. Este vorba despre finala Cupei României, între Astra Giurgiu și CS Universitatea Craiova, programată pe 22 mai. La meciul de pe „Ilie Oană”, 25% din capacitatea stadionului va fi deschisă fanilor, iar biletele vor fi puse în vânzare exclusiv online, după cum a anunțat Federația Română de Fotbal astăzi.

Ce categorii de spectatori vor avea acces pe stadioane:

  • persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore;
  • persoane care au rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

VIDEO. DEZBATEREA ZILEI » În ce condiții trebuie făcut accesul spectatorilor pe stadioanele din România?

Mai multe știri din fotbal:

Abandonat de 18 ani » Stadionul, lăsat de izbeliște de autorități după desființarea clubului, arată acum ca o relicvă preistorică

Dinamo s-a salvat, urmează alt chin: angajații își cer salariile, deja au consultat avocați

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
creeperno999
creeperno999  •  20 Mai 2021, 22:42

Faci vaccin si scapi

tatageminy
tatageminy  •  20 Mai 2021, 15:05

testul PCR e 200 ron. cam scump. nu stiu cat e ala cu antigen, dar presupun ca nu e 5 ron.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează