GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ELIBERARE

Motivul pentru care Borcea n-a fost eliberat! Magistrații au explicat totul :)

Articol de GSP - Publicat joi, 07 iunie 2018 20:15

O nouă cerere de eliberare condiționată a lui Cristi Borcea a fost respinsă de către magistrați, iar fostul dinamovist va petrece toata vara după gratii. Abia pe 26 august va mai putea face următoarea cerere.

Magistrații Judecătoriei sectorului 4 au respins la începutul lunii solicitarea omului de afaceri, a trecut și termenul de 3 zile în care putea ataca decizia, au apărut și motivările judecătorilor.

Unul dintre motivele pentru care magistrații au decis să respingă cererea fostului acționar dinamovist, acum în vârstă de 48 de ani, este că nu va locui cu copiii săi sau cu actuala soție, Valentina Pelinel, ci cu propria mamă!

"Privitor la situaţia familială a deţinutului, şapte copii în întreţinere, din care şase minori, instanţa constată că aceasta nu se circumscrie niciunui criteriu de analizat la aprecierea oportunităţii acordării liberării condiţionate unui condamnat.

Aceasta ar trebui privită ca o cauză de agravare a situaţiei sale deoarece condamnatul, la data comiterii faptelor, a acţionat cu extrem de mare uşurinţă, nesocotind posibilitatea de a fi sancţionat pentru faptele reprobabile pe care le comite şi acceptând totuşi producerea rezultatului vătămător, fără a-şi lua în considerare copiii.

În plus, chiar şi în perioada detenţiei, şi-a asumat imposibilitatea prezenţei în viaţa unora dintre copiii concepuţi şi născuţi în această perioadă. Analizând declaraţiile notariale depuse la dosar în apărarea deţinutului, declaraţii date de persoanele de sex feminin cu care deţinutul are copii, dar şi declaraţia mamei acestuia, se reţine că ulterior liberării deţinutul va locui cu mama sa, nu cu vreunul dintre copii", a motivat instanţa.

"Regret faptele comise, dar m-am schimbat. Mor de dorul familiei mele" Cristi Borcea

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
claudiu.h12
claudiu.h12  •  08 Iunie 2018, 19:05

Minunat :))))

stoichkov10
stoichkov10  •  08 Iunie 2018, 09:36
Postat de fancraiova pe 08 Iunie 2018, 07:37

Asta ar trebui sa mai stea inca 20 de Ani in puscarie pentru cat à furat si cat rau à facut

zau. si Rotaru e sfant :)))

fancraiova
fancraiova  •  08 Iunie 2018, 07:37

Asta ar trebui sa mai stea inca 20 de Ani in puscarie pentru cat à furat si cat rau à facut

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close