GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  EVENIMENT

Patrick Borcea a intrat în afaceri! Și-a deschis pub de sport! Nume mari invitate: Gigi Nețoiu, MM Stoica sau Victor Pițurcă au fost prezenți

Articol de - Publicat marti, 12 iunie 2018 12:42

Patrick Borcea, fiul fostului acționar dinamovist Cristi Borcea, a intrat începând de azi în afaceri. Și-a deschis un pub, care are ca tematică sportul și muzica.

La eveniment au fost prezente multe nume sonore nu doar din lumea sportului, ci și din alte domenii.

Printre cei prezenți s-au numărat Gigi Nețoiu, MM Stoica, Dumitru Dragomir, Giani Kiriță, Florin Prunea, Florin Răducioiu, Gabi Tamaș, Ionuț Badea, Bănel Nicoliță, Giovanni Becali, Ilie Năstase și Victor Pițurcă.

Pe pereți, pe lângă televizoarele foarte mari, erau și diferite tablouri cu mari sportivi ai României, precum Ilie Năstase, Simona Halep sau Adrian Mutu. Nu putea lipsi și imaginea lui Lionel Messi, unul dintre marii fotbaliști ai tuturor timpurilor.

"Nu sunt în măsură să dau sfaturi vizavi de ce e acum la Dinamo. Am fost trist în acest sezon, asta o pot spune. Nu am ce să zic despre o venire la Dinamo, eu zic să așteptăm ca tata să iasă din închisoare.

Eu cu MM suntem prieteni, nu ținem cont de rivalitate, ne mai înțepăm și noi din când în când, atâta tot. Îmi doresc să treacă mai repede perioada cât tata e acolo. Vorbim des despre fotbal, amândoi iubim acest sport", a zis Patrick Borcea.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează