GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  BUCHAREST GAMING WEEK

Păzea, venim! Ne-am făcut trupă pentru Mondiale » România și-a ales componenții pentru echipa națională de FIFA

Turneul de FIFA de la Bucharest Gaming Week
Turneul de FIFA de la Bucharest Gaming Week

Articol de , - Publicat duminica, 09 decembrie 2018 16:00

Spectacol de gală și meciuri pe muchie de cuțit. Goluri spectaculoase, penalty-uri ratate, jucători impecabil puși pe teren de cei mai buni gameri din România. Toate acestea au fost ingredientele perfecte pentru un week-end special la București.

Cei mai buni jucători de FIFA au făcut legea sâmbătă și duminică în cadrul unui turneu de FIFA organizat în cadrul Bucharest Gaming Week. Evenimentul care a avut loc la Romexpo a adunat mii de vizitatori care au venit să-i susțină pe participanți și să fie martorii unor premiere în industria de gaming de la noi.

Turneul de FIFA n-a fost chiar un simplu turneu! Din 16 participanți, cei mai buni patru jucători desemnați în cadrul competiției vor face parte începând de astăzi din echipa națională de FIFA a României. Aceștia urmează să participe la confruntări internaționale și să reprezinte România la cel mai înalt nivel.

Dan Ștefan Buzărnescu (The-Striker), Marius Bucur (Slow-OFF), Tudor Buțan (TudorWYZ) și Robert Dumitru (Robert2002ro) sunt cei patru jucători aleși la Bucharest Gaming Week.

Mai mult, Dan Ștefan Buzărnescu (The-Striker), din Craiova, și-a adjudecat marele premiu al turneul național de FIFA de la București, în fața lui Marius Bucur (Slow-OFF).

"Avem un potenţial foarte mare, avem jucători buni şi pasionaţi. Trebuie să câştigăm campionatul mondial la FIFA. Suntem foarte buni la acest joc, avem campioni mondiali, europeni, unul dintre ei are mai multe titluri la FIFA, avem aplecarea asta către sporturi electronice", a declarat Andrei Cismaru, Digital Transformation Director în cadrul FRF despre evenimentul din week-end de la București.

VEZI VIDEO CU FINALA TURNEULUI NAȚIONAL DE FIFA 2019

Pe lângă competiția de FIFA 2019, la evenimentul central de la Romexo au fost și alte turnee mari de gaming precum Finala Bucharest Gaming Week CS:GO Invitational by ESL, CS:GO South European Championship și Finala Ligii Naționale de PUBG Sezonul 2.

"Atât fotbalistul, cât și sportivul virtual trebuie să aibă o pregătire tactică foarte bună. La momentul actual, fotbalul, implicit și jocul de FIFA, este foarte tacticizat, iar diferențele la nivel înalt se fac și prin anumite alegeri tactice"
Ovidiu Pătrașcu, campion FIFA

CITEȘTE ȘI:

Campionul mondial și european al României la FIFA, Ovidiu "Ovvy" Pătrașcu, explică pentru Gazeta Sporturilor ce îți trebuie pentru a fi superstar în fotbalul virtual. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
juv3ntin
juv3ntin  •  09 Decembrie 2018, 21:24

plot twist: si astia au drept de vot pentru presedintele FRF... :p

Vezi toate comentariile (1)
Comentează