GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  FOTBAL FEMININ

Petruța Iugulescu, delegată din nou la finala Ligii Campionilor la fotbal feminin

Petruța Iugulescu // Sursă foto: FRF.ro
Petruța Iugulescu // Sursă foto: FRF.ro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 mai 2019 17:23

Românca Petruța Iugulescu, 40 de ani, va face parte din brigada care va conduce finala Ligii Campionilor la fotbal feminin, care le va pune față în față pe 18 mai pe Olympique Lyon și pe Barcelona, la Budapesta.

Potrivit site-ului oficial al FRF, Petruța Iugulescu va fi asistent în brigada condusă de rusoaica Anastasia Pustovoitova, din Rusia. Al doilea asistent va fi o altă rusoaică, Ekaterina Kurochkina.

Finala Ligii Campionilor la fotbal feminin nu e singurul eveniment din fotbalul mondial la care Petruța Iugulesu va fi prezentă. Alături de o altă arbitră din România, Mihaela Țepușă, ea va fi prezentă la Campionatul Mondial de fotbal feminin din această vară, care se desfășoară în Franța, în perioada 7 iunie-7 iulie.

14 anide experiență ca arbitru FIFA are Petruța Iugulescu

Prezentă și la finala din 2013

Nu e pentru prima oară când Petruța Iugulescu arbitrează ultimul act al Ligii Campionilor. În 2013, la finala dintre Wolfsburg și Lyon, a făcut parte dintr-o brigadă 100% românească alături de Teodora Albon și Mihaela Țepușă. În 2017, a fost arbitru asistent la Supercupa României la fotbal masculin, Viitorul - Voluntari 0-1.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
318812238881711
Marco Marco Popa  •  02 Mai 2019, 09:17

articole de doi bani ! cica "surpriza de proportii" si cand citesti e vorba de o gluma proasta, ca sport nu poate fi numit fotbalul feminin ! articole slabe cu titluri care induc in eroare, halal...

1615275382087697
Yuri Firsov  •  02 Mai 2019, 06:45

VEZI MAI BURLENE CA ARBITRII CINSTITI POT AJUNGE ...DEPARTE!!!DAR CU HOTI CA SI HATEGAN NU TRECEM IN ""FATA""!!!SCOATE-I SAU RETROGRADEAZA-I PE ""MARII""HOTI(unii pastoriti chiar de tine)CA ALTFEL LE VEI URMA SI TU DRUMUL FOTBALISTIC!!(daca vei mai fi in ""LIBERTATE""!!!!)

paul801
paul801  •  01 Mai 2019, 19:58

nea Ovidiu ce spune, sau e misogin?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează