DIVERSE  ·  PORTUGALIA

Poliția din Las Vegas anunță că n-a rătăcit nicio probă din dosarul de viol: "Ronaldo va fi audiat!"

Ronaldo și Kathryn Mayorga
Ronaldo și Kathryn Mayorga

Articol de — Miercuri, 10 Octombrie 2018

Cristiano Ronaldo ar putea răspunde întrebărilor poliției americane, eventual printr-o videoconferință. ”E un pas important în derularea anchetei. Toate dovezile din 2009 sunt la locul lor”, anunță Las Vegas Metropolitan Police Department (LVMPD).

Cristiano a renunțat la vacanța obișnuită din pauza de amicale și Nations League și se concentrează pe a-și construi apărarea în ancheta de viol deschisă de poliția americană. Mai ales după ce "Correo da Manhã" a aflat că portughezul va fi audiat.

"Nu există o dată precisă. Ronaldo e în afara Statelor Unite și ar trebui să-l interogăm. Pasul este absolut important pentru cine anchetează un delict. E nevoie să punem întrebări unei persoane acuzate ca să înțelegem ce s-a întâmplat și să decidem cum acționăm", a declarat Jacinto Rivera.

"Avem toate probele"

Purtătorul de cuvânt al LVMPD, Departamentul poliției metropolitane din Las Vegas, i-a răspuns și lui Leslie Stovall, avocatul Kathrynei Mayorga, victima presupusei agresiuni sexuale din 2009: "Nu e adevărat că am rătăcit probele. Nu a dispărut niciuna din dovezile strânse la dosar atunci, procesul verbal, lenjeria intimă și articolele vestimentare predate". Atacantul lui Juventus are mai multe variante de interviu: răspunde în scris întrebărilor și transmite documentele avocaților, iar dacă acceptă să fie interogat live, probabil va participa la o conferință video cu Nevada, nefiind obligat să se deplaseze în SUA decât dacă va fi învinuit în mod oficial.

Cum ar evita extrădarea

The Sun susține că Ronaldo ar lua în calcul și o revenire cu domiciliul în Portugalia. În cazul ipotetic în care justiția americană l-ar condamna pentru viol, atacantul lui Juventus nu ar putea fi extrădat, locuind în țara de origine. În plus, există protocoale diferite între SUA și țările membre ale UE și decizia ar trece în plan politic, cu implicarea Departamentului de Stat.

"Am fost logodiți 11 luni și pot garanta că e un om normal, liniștit, simplu. A fost un adevărat gentleman și n-avea decât o obsesie, să se antreneze. Acasă făcea lucruri firești"
Raffaela Fico, fostă iubită a lui Ronaldo

Vezi și: Noi acuzații la adresa lui Cristiano Ronaldo » Portughezul ar fi agresat sexual o altă femeie + sora portughezului a pornit revolta pe net

Comentarii (4)

bazileon  •  11 Octombrie 2018, 06:31

Si eu cred ca-i nevinovat: femeile nu sunt genul lui.

otelul88  •  10 Octombrie 2018, 15:40

Bai frate, mai da-o in pana noastra pe *** asta,se vede clar in poze ca ii placea sa umble cu Ronaldo si l-a intalnit unde? in discoteca, pai ce credea ca bautura e gratis?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Radu Vernescu  •  10 Octombrie 2018, 12:15

*** gsp reactioneaza political correct. Nu mai asteptam nimic e vinovat dom'le ca asa vine directiva de la ue. Cine suntem noi sa avem pareri proprii ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
00:30 Fotbal, Copa America

Columbia - Qatar

Eurosport
03:30 Fotbal, Copa America

Argentina - Paraguay

Eurosport
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Mallorca

Digi 3
13:00 Tenis, ATP

Gerry Weber Open

Digi 4
19:30 Fotbal, EURO 2019

Danemarca - Austria

TVR 2
22:00 Fotbal, EURO 2019

Germania - Serbia

TVR 1
Program TV complet

U21