GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PRIETENII LUI OVIDIU

liveVIDEO de la 20:00 Dezvăluiri despre crizele de nervi ale lui Anghel Iordănescu: „Intra furtuna în vestiar” » Pompiliu Popescu vine miercuri la „Prietenii lui Ovidiu”

Articol de GSP - Publicat marti, 10 august 2021 20:44 / Actualizat marti, 10 august 2021 21:10

Pompiliu Popescu, medicul echipei naționale a României timp de 27 de ani, este invitatul special din această săptămână al emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”, miercuri, de la ora 20:00.

Dezvăluiri din vestiarul echipei naționale, povești cu Gică Hagi și Cristi Chivu, conflicte de proporții cu Anghel Iordănescu, dar și momente speciale cu Victor Pițurcă și Răzvan Lucescu, toate miercuri seara, la „Prietenii lui Ovidiu”. În plus, acesta transmite un mesaj clar pentru președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.

Formatul video lansat de Ovidiu Ioanițoaia pentru publicul Gazetei se bazează pe dialoguri ample cu personalități marcante din sportul românesc. Aparițiile săptămânale (în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe www.GSP.ro) sunt găzduite de ultramodernul studio video din redacția Gazetei.

Filmul arestării lui Dragoș Săvulescu » Ce făcea fostul acționar al lui Dinamo în momentul în care a fost săltat de polițiștii greci

VIDEO + FOTO Viralul lunii în Liga 1 » Filmarea care face înconjurul României: ce se întâmpla în mijlocul galeriei rapidiste la Pitești. Peste 5.000 de like-uri!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează