GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ALEGERI EUROPARLAMENTARE

COTE ALEGERI EUROPARLAMENTARE // FOTO La pariuri nu e ca-n sondaje: PSD, favorit să câștige duminică. Toate cotele

Colaj: Libertatea.ro
Colaj: Libertatea.ro

Articol de GSP - Publicat joi, 23 mai 2019 10:12

Deși în cele mai recente sondaje PNL a depășit PSD-ul în opțiunile de vot pentru alegerile europarlamentare de duminică, 26 mai, la casele de pariuri situația este cu totul alta!

Astfel, la Unibet, PSD are o cotă de doar 1,30 să câștige alegerile, mare favorit, în timp ce PNL e cotat cu 3.00, potrivit libertatea.ro. USR-Plus a primit o cotă de 9.00, fiind al treilea partid în ordinea favoriților.

În urmă cu o săptămână, situația era diferită, conform sursei citate. PNL avea o cotă de 1.65, PSD de 2.10, iar USR-PLUS avea 7.00.

La casa de pariuri Fortuna, tot PSD-ul e favorit, cu o cotă mult mai mică, de doar 1.20.

În schimb, ultimul sondaj IMAS, făcut la cererea Europa FM, anunță PNL-ul favorit, cu 28,5% din opțiunile de vot. PSD e pe 2 la un minim istoric, cu doar 21,1%, iar USR-Plus e imediat în spate, cu 19,6%.

CITEȘTE ȘI:

Foști mari sportivi români, campanie pentru UDMR! Cine susține la europarlamentare partidul minorității maghiare

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
cneius
cneius  •  27 Mai 2019, 08:18
Postat de Alexandru Chis pe 23 Mai 2019, 11:21

Credeti ca merge vreun europarlamentar "de dragul Romaniei" la Bruxelles sau pentru acea diurna nesimtita care ii scoate din saracie pe toti cei din familiile lor? Dac ar fi diurna la Bruxelles echivalenta cu salariul minim pe economie. va asigur ca nici unul nu se va mai inscrie pe liste!

EXACT !

777ghedeon
777ghedeon  •  23 Mai 2019, 17:21

Daca si de data asta pcr-ul castiga, tara asta merita blestemul sub care zace de ani. Poate bunul Dumnezeu va avea mila si va trezi prostimea care se bucira de un mic si de o bere, pe care interlopul Dragnea le ofera tot din banii prostimii. Romania trezeste-te cat mai ai vreme.

reteleanu
reteleanu  •  23 Mai 2019, 11:29
Postat de Dan Dumitrescu pe 23 Mai 2019, 11:13

Sondaje manipulatoare si care nu vor influenta optiunile electorilor. Din pacate nicio formatiune politica nu ne spune ce va face in PE deoarece una ne promit si alta vor face acolo in grupurile parlamentare de care apartin unde se voteaza la comanda. Cat despre asa-zisul referendum nu este decat o incercare de a mobiliza electoratul presedintelui folosind o retorica evidenta si neconstitutionala. Nu cred ca aceste alegeri au vreo importanta concreta pentru viitorul nostru.

pai de asta imi vine sa rad, de astia care cred ca sondajele facute la comanda lor influenteaza ceva. electoratul pornit rau anti-psd se duce mai degraba la usr, asa cum in partea ailalta se voteaza psd si nu tariceanu sau ponta. publicul tinde sa voteze cu cei mai zgomotosi si vizibili. iar la ce spui tu...bineinteles ca alegerile astea sunt nesemnificative pentru viata noastra, le multumesc lor orgoliile politice ("na, ca le-am tras-o") si e o ocazie pentru niste indivizi oricum bogati (rares ala de la pnl, aia de la antena 3) sa stea pe banii nostri in belgia.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează