GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CANDIDATURĂ

Putem visa! Discuție importantă pentru organizarea Mondialului din 2030 » Viorica Dăncilă și noul șef de la MTS participă la o reuniune importantă

FOTO: Guliver/Getty Images
FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 decembrie 2018 17:38

Posibilitatea ca România să organizeze Campionatul Mondial din 2030 alături de Bulgaria, Serbia și Grecia nu e doar o utopie.

În acest sens, premierul Viorica Dăncilă, alături de Bogdan Matei, noul șef de la MTS, se află într-o delegație la Belgrad, unde va fi dezbătut scenariul ca cele 4 țări să organizeze Mondialul de peste 12 ani. 

"Ministrul Bogdan Matei face parte din delegația oficială a Premierului Viorica Dăncilă, care s-a deplasat sâmbătă la reuniunea cvadrilaterală la nivel înalt de la Belgrad, unde vor mai fi prezenți premierii din Bulgaria și Grecia și președintele Serbiei.

Tema discuțiilor, la care vor participa și miniștrii de resort din cele 4 țări, va fi proiectul de candidatură comună pentru organizarea Cupei Mondiale la Fotbal din 2030", a fost mesajul publicat azi pe pagina de Facebook a MTS.

Argentina și Uruguay sunt cele două țări aflate deocamdată în pole-position pentru a organiza ediția centenară a celei mai prețioase competiții din fotbal. 

În altă ordinde de idei, România va găzdui în 2020 patru meciuri de la Campionatul European.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
merace
merace  •  22 Decembrie 2018, 19:13

Oare isi va dori Gigi sa mearga baietii de la FCSB la nationala pentru un Mondial negociat de o femeie?! :D hahaha

gigi.scula
gigi.scula  •  22 Decembrie 2018, 18:25

modialul din 20 30?? cu Veorica acolo.... o sa fie la "Mondealu" sin 20 38....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează