GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  LIBERTATEA

„Rețeaua Albanezu”. Dezvăluirile făcute de „România, te iubesc” despre prim-vicepreședintele PNL Iulian Dumitrescu au avut dublul audienței celor 5 televiziuni de știri luate împreună, dar politicienii din toate partidele se fac că nu există

Foto: Alexandra Pandrea, Mediafax Foto via Hepta
Foto: Alexandra Pandrea, Mediafax Foto via Hepta

Articol de GSP - Publicat joi, 11 mai 2023 09:48 / Actualizat joi, 11 mai 2023 09:53

O emisiune de investigație de la PRO TV a adunat singură de două ori și jumătate mai mulți oameni decât toate cele 5 televiziuni de știri, dar oficialitățile, partidele și canalele TV tac după informațiile făcute publice.

Despre ce e vorba? O sumedenie de firme românești cu datorii la stat au fost transferate către cetățeni din Albania. Multe nume duc la președintele liberal al Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, a dezvăluit echipa de investigații de la „România, te iubesc”, în emisiunea difuzată pe PRO TV. 

Valeriu Nicolae observă, într-un articol de opinie pentru cititorii Libertatea, că ignorarea subiectului de către partide este un alt simptom al faptului că lupta anticorupție dispare de pe agenda politică. Citeşte întreaga ştire: „Rețeaua Albanezu”. Dezvăluirile făcute de „România, te iubesc” despre prim-vicepreședintele PNL Iulian Dumitrescu au avut dublul audienței celor 5 televiziuni de știri luate împreună, dar politicienii din toate partidele se fac că nu există. 

Citește mai multe pe Libertatea!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
fc_zcsb_manita_manita
fc_zcsb_manita_manita  •  11 Mai 2023, 12:24

PNL-PDL = cancerul politicii romanesti.

cirus11
cirus11  •  11 Mai 2023, 11:04
Postat de ionescugeorge77 pe 11 Mai 2023, 10:14

...stii ...si cu ce te ajuta ca stii ?

Pai te ajuta sa nu mai votezi pe asta si partidul lui mai ales in judetele in discutie: Prahova, Dambovita, Calarasi...

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  11 Mai 2023, 10:14

...stii ...si cu ce te ajuta ca stii ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează