GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  HALTERE

România a mai câștigat două medalii de bronz » 7 medalii pentru "tricolori" în primele două zile

Foto: desteptarea.ro
Foto: desteptarea.ro

Articol de - Publicat marti, 27 martie 2018 22:27

Ionuț Ilie (categoria 62 de kilograme), a câștigat azi, în ziua a doua a Campionatelor Europene de haltere de la Izvorani, două medalii de bronz.

"Tricolorul" a terminat pe trei la aruncat, cu o încercare de 154 kg, și tot pe trei la total, cu un rezultat de 283 kg.

Aurul i-a revenit georgianului Șota Mișvelidze, care a totalizat 299 kg. Mișvelidze a câștigat aurul și la aruncat (165 kg) și argintul la smuls (134 kg).

În prima zi a întrecerilor, Elena Andrieș a câștigat trei medalii de aur la categoria 48 de kilograme, iar Ilie Ciotoiu a urcat și el de două ori pe podium, cucerind bronzul la total și la aruncat în cadrul cateoriei 62 kilograme.

Europenele de haltere continuă până pe 1 aprilie. E a treia ediție găzduită de România după Constanța 1972 și București 2009.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează