GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GENERAȚIA DE AUR - BARCELONA 0-2

S-a dezbinat "Generația de Aur"? Gică Popescu: "Iordănescu trebuia să fie pe bancă la Cluj. Trebuia să fie lângă noi și la moartea lui Didi Prodan"

Articol de GSP - Publicat luni, 18 iunie 2018 17:56

Generația de Aur a disputat o partidă amicală la Cluj Napoca, unde a fost învinsă de legendele Barcelonei, scor 0-2. Gică Hagi și Gică Popescu au fost printre cei care au jucat în fața a peste 20.000 de spectatori.

Pe bancă a stat Victor Pițurcă, deși " Baciul" a recunoscut că acolo trebuia să fie locul lui Anghel Iordănescu.

"Ar fi trebuit să fie domnul Iordănescu pe bancă la meciul de la Cluj, dar de asemenea ar fi trebuit să fie domnul Iordănescu lângă noi și la moartea lui Didi (n.r. Daniel Prodan)", a declarat Popescu la TV Digi Sport.

"Nu are nimic de-a face cu fotbalul, nu este legat de faptul că a mers selecţioner, că s-a alăturat proiectului lui Burleanu. Nu poţi să faci ce a făcut dânsul (n.r. Anghel Iordănescu), m-a dezamăgit enorm. Am înţeles de ce a făcut ce a făcut, dar nu pot dezvălui, pentru că l-aş jigni"
Gică Popescu acum câteva luni

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
robotzel
robotzel  •  05 Iulie 2018, 08:12
Postat de hitman222 pe 18 Iunie 2018, 19:36

Clona fcsb merita sabotata, trebuie felicitat pentru asta.

clona este csa. o sa vezi cand o sa se dea dwcizia pe palmares

marius.bxl
marius.bxl  •  18 Iunie 2018, 23:19

Pai pupatorul puiu a tradat adidas ,el sa dat cu joma

hitman222
hitman222  •  18 Iunie 2018, 19:36
Postat de andy_2008 pe 18 Iunie 2018, 19:26

Si ca a sapat clubul Steaua cu alt general celebru ,alias Oprea???

Clona fcsb merita sabotata, trebuie felicitat pentru asta.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează