GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  LIGA 6

VIDEO Imaginile week-end-ului din fotbalul mic: scenografie și fumigene în Liga 6 din România, la duelul decisiv de la Comarnic

Scenografia suporterilor din Comarnic
Scenografia suporterilor din Comarnic

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 iunie 2022 19:32 / Actualizat luni, 13 iunie 2022 10:47

Imaginile week-end-ului din fotbalul mic vin din Liga 6 Prahova, de la duelul pentru promovare dintre Olimpia Comarnic și Unirea Cocorăștii Colț, meci încheiat cu victoria gazdelor, 2-0.

  • Vrei ca echipa din comuna ta să devină cunoscută? Scrie-ne la [email protected] despre personajele și întâmplările amuzante din ligile inferioare!

A fost sărbătoare astăzi în localitatea prahoveană Comarnic, care a așteptat cu sufletul la gură duelul împotriva rivalei Unirea Cocorăștii Colț, decisiv pentru promovarea în Liga 5. 

Într-un tablou mai puțin întâlnit la partidele din ligile inferioare, suporterii Olimpiei au surprins pe toată lumea înainte de fluierul de start, când au afișat o scenografie inedită și au aprins și câteva fumigene.

Scenografie și fumigene în Liga 6 din România, la duelul decisiv de la Comarnic

Cartea noastră cu super-eroi, cel mai mare coșmar pentru voi”, scria pe o pânză uriașă legată de stâlpii de iluminat amplasați lângă teren, cel mai probabil un mesaj de recunoștință față de jucătorii clubului din Comarnic. 

Olimpia s-a impus cu 2-0 și a declanșat petrecerea în tribune. Imediat după fluierul final, jucătorii s-au năpustit spre tribune și au sărbătorit promovarea alături de galerie.

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV, VIDEO+FOTO Scandal uriaș la finala Cupei României pe București, câștigată de CS Dinamo! Un jucător a sărit la bătaie cu Dănuț Lupu » Reporterul GSP, agresat: „Ieși în p*** mea afară!”

Fotbalistul care l-a lăsat pe Alexa în Liga 3: „Plec la muncă la 5 dimineața, mă întorc seara! M-au înjurat de mamă și m-au făcut blatist. M-am rugat să îi batem la penalty-uri”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
iopanet
iopanet  •  13 Iunie 2022, 17:39

Probabil că între timp ai căutat structura ligilor județene Prahova, dar, din păcate pentru tine, n-ai înțeles ce ai citit. :-)) Ai circumstanțe atenuante, denumirile ligilor fiind extrem de prost alese.... dar sunt patru: Liga A (1 serie), Superliga B (1 serie), Superliga B1 (2 serii) și Liga B (3 serii). Din Liga B îți ia trei ani să ajungi în Liga A, pentru că între ele sunt intercalate doua "super"-ligi. Stupid, dar adevărat. Ca să nu mai zic că la un moment dat exista și Superliga A (dar atunci nu exista Superliga B1, deci nu au fost niciodata mai mult de 4).

ionutplural
ionutplural  •  13 Iunie 2022, 17:01

Liga a 5-a are mai multe serii (4 in Prahova). Nu exista liga a 6-a :))

ionutplural
ionutplural  •  13 Iunie 2022, 16:58
Postat de iopanet pe 13 Iunie 2022, 16:20

Bine că ești tu deștept! De ce simți nevoia de a comenta un subiect despre care nu știi absolut nimic? Numărul de ligi diferă de la un județ la altul, în funcție de numărul echipelor din acel județ. Prahova are 4 ligi, deci considerând prima ligă prahoveană ca fiind liga a patra (primele 3 ligi fiind cele naționale), rezultă că există inclusiv liga a șaptea.

Sunt ligi zonale, amice. Nu te grabi sa jignesti! Din acele ligi zonale se promoveaza direct in liga a 4-a.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează