GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  AUTO-BILD.RO

Schimbări drastice propuse în Codul Rutier: amenzile vor fi de până la zece ori mai mari!

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 februarie 2019 12:57

Un nou proiect de lege propune amenzi de până la zece ori mai mari! Schimbările propuse în Codul Rutier sunt cele mai aspre de până acum, dar inițiatorii proiectului sunt convinși că aceste măsuri vor reduce numărul de accidente rutiere grave.

Noul Cod Rutier a fost aprobat și intră în vigoare începând de vineri 15.02.2019.

Potrivit noilor propuneri, șoferii care vor fi prinși vorbind la telefon în timp ce conduc sau cei care nu poartă centura de siguranță, riscă amenzi uriașe, cuprinse între 1.300 și 2.900 de lei (de la 9 la 20 de puncte-amendă, clasa a IV-a de sancțiuni).

Află de pe auto-bild.ro la cât se ridică amenzile pentru depășirea limitei de viteză și ce pedeapsă drastică îi așteaptă pe șoferii care se urcă băuți la volan!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
lukasoil17
lukasoil17  •  15 Februarie 2019, 13:18

UE garda!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează