GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CAPTAIN AMERICA

Sebastian Stan, următorul Captain America?! L-a înlocuit deja pe Chris Evans într-un film produs de Netflix

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 februarie 2019 08:30

Sebastian Stan, 36 de ani, e mare favorit să îl înlocuiască pe actorul Chris Evans, 37 de ani, în rolul supereroului Captain America din filmele Marvel. A făcut-o deja în filmul „The Devil All the Time”, care va fi produs de Netflix. 

Actorul român poate da lovitura la Hollywood! Ajuns deja celebru pentru rolul lui Bucky Barnes / Winter Soldier, cel mai bun prieten al lui Captain America, Sebastian Stan are cele mai mari șanse să preia ștafeta de la Chris Evans și să devină unul dintre cei mai iubiți supereroi din Statele Unite.

Stan i-a luat deja locul lui Evans într-o producție Netflix. Acesta va juca rolul principal în filmul „The Devil All the Time”, o adaptare a cărții scrise de Donald Ray Pollock. Variety scrie că Evans, alegerea inițială a celor de la Netflix, a renunțat la rol din cauza programului încărcat. 

Sebastian Stan, noul Captain America?

Chris Evans a anunțat deja că „Avengers: Endgame” va fi ultimul film în care va juca rolul lui Captain America. Actorul a postat pe contul său de Twitter un mesaj în urmă cu patru luni: „Am încheiat oficial filmările pentru Avengers 4. A fost o zi emoțională. A fost o onoare să joc acest rol în ultimii 8 ani. Le mulțumesc pentru amintiri tuturor celor care s-au aflat în fața camerei, în spatele ei și celor care m-au urmărit. Vă mulțumesc!”.

În benzile desenate originale, Steve Rogers nu este singurul personaj care îmbracă costumul lui Captain America. Printre cei care preiau ștafeta se numără și Bucky Barnes, adică rolul interpretat de Sebastian Stan. În afară de cei doi, alte opt personaje își asumă identitatea supereroului în benzile desenate.

Un singur rival

Printre ei se mai numără un erou din universul Marvel, The Falcon / Sam Wilson. Actorul Anthony Mackie, 40 de ani, ar putea fi și el luat în calcul, deși în benzile desenate devine doar pentru scurt timp Captain America. Totul depinde și de cum vor evolua lucrurile în „Avengers: Endgame”. 

display

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează