GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ȘCOALĂ DE FOTBAL

Un fost fotbalist al Stelei și-a făcut școală de fotbal! Copiii din familii defavorizate vor fi avantajați + Când sunt primele selecții

Articol de GSP - Publicat luni, 13 august 2018 18:54

Fostul mijlocaș al Stelei, Nana Falemi (44 de ani), și-a înființat în București propria școală de fotbal care se numește FC Nana Juniors și are planuri mărețe. 

"Îmi doream de foarte mult timp să înființez o școală de fotbal pentru că așa îmi pun în practică ideile pe care le am despre fotbal. Încep cu grupe de copii născuți în 2009, 2010 și 2011. O singură echipă pentru fiecare categorie de vârstă, însă pe viitor vreau să am o grupă de elită, așa cum era când eram junior la Steaua. Cei mai buni jucau în prima echipă, iar ceilalți în echipa secundă.

Voi avea antrenori licențiați pe care Federația îi recomandă. Am avut o discuție cu nea Dan Apolzan și mi-a recomandat antrenorii. Un lucru pe care pun eu accent e metodica și felul în care pregătim copiii. Educația are un rol foarte important. În primul rând vrem să formăm copiii pentru a fi mai buni ca persoane și apoi ca fotbaliști. Pentru mine e important să-i educ pe copii în același timp cu procesul de predare al tuturor elementelor de fotbal. Taxa lunară va fi de 280 de lei. Nu mi-am propus să fiu ieftin pentru că ceea ce fac fac foarte bine. Pun foarte mult accentul pe calitatea muncii", a declarat Falemi pentru GSP.ro.

Falemi susține că prima selecție o va face în weekend-ul următor: "Sâmbătă și duminică vom face selecție în Herăstrău, începând cu ora 10:00 și îi așteptăm pe toți copiii să vină. Selecția continuă până la 1 octombrie. Noi vom pregăti pentru copiii noștri turnee la care vom întâlni echipe puternice, dar și echipe din străinătate, vom face tabere de fotbal pentru ei. În viitor țin să dezvolt acest club și să avem multe grupe de copii".

În plus, și copiii talentați, dar cu familii mai sărace vor putea juca la școala sa de fotbal: "Vom acorda un număr de burse copiilor talentați care vin din familii nevoiașe. Vom pune la dispoziție două rânduri de echipament de joc, acum urmează să luăm vestiare încălzite iarna, cu dușuri. Antrenamentele se vor desfășura în Herăstrău pe terenurile lui Ioan Andone. Pe lângă antrenamentele de fotbal vom face un antrenament pe săptămână dedicat pregătirii atletice. Voi aduce un antrenor de atletism special pentru acest lucru.

În încheiere, Falemi recunoaște că se gândește serios ca pe viitor să pună bazele unei echipe de seniori care să evolueze pentru început în Liga a 4-a din București: "Mă gândesc și la o echipă de seniori pentru viitor. Am început proiectul cu Bogdan Enoiu, directorul general al grupului McCann România, el e foarte pasionat de fotbal, el a făcut Gala Hagi, a realizat multe evenimente sportive. În viitor ne gândim să dăm continuitate proiectului nostru și să ducem copiii până la un nivel mai ridicat".

38637430 250966942193200 6391910813992484864 n

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
764468963651742
Ilie Golombioschi  •  15 August 2018, 22:53
Postat de gicab pe 14 August 2018, 08:31

Avantajarea unei categorii de copii se numește DISCRIMINARE

Gicab, nu se numeste discriminare ci menegment performant. Acest sistem trebuie preluat de toate academiile si cluburile de fotbal, de tenis, de oricare alt sport sau domeniu de invatamant privat.De finantarea asigurata de parintii care dispun de mijloace adecvate si suficiente beneficiaza prin modalitatea propusa de Nana Falemi proprii copi ce astfel au ocazia sa se antreneze, sa joace, sa se pregateasca alaturi, impreuna cu niste posibili jucatori de cariera ce altfel ar ramane talente nevalorificate.

gicab
gicab  •  14 August 2018, 08:31

Avantajarea unei categorii de copii se numește DISCRIMINARE

764468963651742
Ilie Golombioschi  •  13 August 2018, 21:55

Felicitari Nana Falemi!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează