GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CONCURS

Un fost rapidist a riscat să-și piardă piciorul la emisiunea Ultimul Trib: "A făcut 6 grame de antibiotic injectabil în venă! A trăit în teroare"

FOTO: Libertatea
FOTO: Libertatea

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 decembrie 2018 10:43

Daniel Chiriță, 44 de ani, fost fotbalist la Petrolul și Rapid, a avut mari probleme de sănătate după ce a participat la show-ul Ultimul Trib, de pe Antena 1.

După perioada petrecută în Madagascar, Daniel Chiriță a făcut o infecție gravă, din cauza unei zgârieturi, și s-a temut că piciorul îi poate fi amputat.

Libertatea dezvăluie azi că Daniel Chiriță a avut mult de îndurat la revenirea în țară. "A contactat o infecție gravă la piciorul drept. Din cauza condițiilor de acolo, probabil că a avut imunitatea slăbită. A trecut pe sub un gard, legat de mâini, și a căpătat o zgârietură care s-a infectat.

Azi s-a infectat, a doua zi, eliminat fiind din concurs, a ajuns acasă. Cum a ajuns, a intrat pe tratament cu antibiotice pe o perioadă de 10 zile. A făcut 6 grame de antibiotic injectabil în venă, zi de zi. Per total, a cheltuit în jur de 4.000 de euro din propriul buzunar! A trăit clipe de teroare, a intrat în panică! I-a fost frică să nu se ajungă la amputarea membrului", au spus apropiații lui Chiriță pentru Libertatea.

Daniel Chiriță este în prezent antrenor și jucător în Liga a 4-a. De-a lungul carierei a evoluat la Universitatea Craiova, FC Național, Rapid, Șahtior, Zenit Santk Petersburg, Stal Alchevsk, UTA Arad, Astra, CS Ștefănești și Petrolul.

100.000 €este premiul pentru care 21 de oameni se luptă la Ultimul Trib

1995este anul în care Daniel Chiriță a câștigat Cupa României, cu Petrolul

Kiriță a luat 16.000 de euro

Giani Kiriță, fost fotbalist la Dinamo, a primit un salariu record la emisiunea Exatlon, de la Kanal D. Acesta a încasat 16.000 de euro pe lună în primul sezon.

Printre foștii sau actuali sportivi care au participat la show-uri precum Ultimul Trib, Exatlon sau Ninja Warrior se numără Mirel Drăgan, campion național, european și mondial la Kempo, Giani Kiriță, Daniel Chiriță, Diana Bulimar, Ion Oncescu, cvintuplu campion mondial la skanderbeg, Cristi Pulhac sau Diana Roșu.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  09 Decembrie 2018, 21:20

Ion Oncescu e...sportiv ?!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează