GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PRIMĂRIE BUCUREȘTI

UPDATE A editat toate comentariile! Gabriela Firea și-a redeschis pagina de Facebook și a ras orice critică: "Felicitări, dna Firea, vă iubim" » La câteva ore, și-a închis contul din nou!

Articol de GSP - Publicat marti, 12 iunie 2018 16:25

Pentru a doua oară în ultimele 24 de ore, Gabirela Firea și-a închis contul de Faceboook. Profilul primarului general al Capitalei fusese asediat de mesaje negative după evenimentul dedicat Simonei Halep pe Arena Națională.

În urmă cu câteva ore,  Gabriela Firea își redeschisese profilul de Facebook, pe care a ales să-l închidă aseară. 

Primarul Bucureștiului și-a redeschis pagina de facebook, închisă după mesajele dure primite la postarea în care îi ataca pe cei care au huiduit-o luni seara pe Arena Națională. De remarcat că la postare au rămas acum doar comentariile care o felicită pe Gabriela Firea, mesajele în care era criticată fiind șterse.

  • "Felicitări d.na Firea! Ați făcut ce trebuia, v-ați făcut datoria, ați creat momentul demnității românilor, pentru ca oamenii să-și arate recunostința față de marea campioană. Asta trebuie să vă rămână în suflet și minte! Faptul că unii spectatori au deturnat momentul frumos al sărbatorii într-unul politic este nota lor proastă și lipsă de respect față de Simona, ceea ce denota că nu au venit la Arena pentru ea. Oamenii de bună credință pot discerne! Vă mulțumim, a fost minunat!!";
  • "Felicitări, doamna Firea! Nu-i băgați în seamă, o fac din răutate și pentru că atât îi duce capul"';
  • "Gestul urât a umbrit bucuria Simonei. Dar... asta e România. Dvs. v-ați făcut datoria" sau "Vă felicit pentru organizare. Ăștia ar fi meritat să platească bilet la intrare, tot ce este gratuit le produce ura" sunt câteva dintre mesajele rămase la postarea Gabrielei Firea.

35147466 1977611172272152 7961863880580268032 n

Ce a scris luni seară Gabriela Firea

"Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită, spune o vorbă veche din popor! În mai puțin de 24 de ore, Primăria Capitalei a organizat un eveniment de ținută, pe Arena Națională, în cadrul căruia marea noastră campioană Simona Halep să poată prezenta fanilor trofeul.

A fost o mobilizare uriașă! S-a lucrat frenetic minut de minut. De dimineață, însă, aparatul sorosist de propagandă, prin organele sale tributare de presă, a demarat acțiunea: compromiterea evenimentului. Cu tot felul de știri false și comentarii răutăcioase. Nu a contat că umbresc momentul unic pentru Simona Halep. Nu a contat că, seara, martori au fost și copii, la un festival al urii și dezbinării. Când am declarat-o Cetățean de onoare al Municipiului București, mulți au strâmbat din nas. Și au comentat negativ. Acum, dacă nu o primeam așa cum merita, ar fi spus că sunt arogantă și că nu îmi fac datoria de primar general.

În toate capitalele civilizate ale lumii, marii campioni sunt întâmpinați cu entuziasm de cetățeni și sunt recompensați prin intermediul autorităților de la acel moment: ministru, primar, președinte de federație etc. Nu există o altă cale civilizată prin care să ne arătăm respectul față de valorile noastre. Repet, dacă nu organizam nimic și nu ofeream Cheia Orașului într-un cadru festiv, aveam să fiu certată că sunt nepăsătoare. Dacă mi-am făcut datoria de român și primar, nici așa nu a fost bine... pentru unii. Echipe de cetățeni cu venin au venit bine organizate, plasate strategic printre oameni decenți, care au venit la un eveniment memorabil pentru Simona Halep.

De dragul ei și din respect pentru performanța sa uriașă, puteau lăsa o jumătate de oră ura la poarta Arenei Naționale. Acolo este despre sport, respect, valori, performanța. Nu despre câti bani primim de la ONG-uri dubioase, pentru a transforma Bucureștiul într-un oraș sub asediu. Slavă Domnului că cei mai mulți sunt oameni civilizați, democrați, cu respectul fiecăruia de a avea dreptul să nu fie de acord cu celălalt. În rest, și mâine este o zi! Și mâine e o zi de muncă! Și mâine ne vom bucura că apare soarele, că suntem sănătoși, că putem avea credința și că putem ierta. Ai câștigat, continuă! Ai pierdut, continuă!", a scris Gabriela Firea, pe Facebook. 

Vezi și: Tolontan face o paralelă cu situația din 2011 » Gabi Firea a pățit azi, la sărbătoarea Simonei Halep, ce a pățit Elena Udrea cu Lucian Bute

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (44)
416035585491188
Dimache Gelu  •  12 Iunie 2018, 23:46

VREAU O LEGE ANTI POMANA..***..LA NIMIC..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  12 Iunie 2018, 19:32
Postat de Ion-Nelu Nistor pe 12 Iunie 2018, 17:52

Nu cred ca stie ce este acela "sens girator"

Îi arată Pandele CE e ăla sens giratoriu!!!

ares2024
ares2024  •  12 Iunie 2018, 19:09

O *** cu aere de ....primareasa !!!Asta este ceea ce meritam,dragi romani ....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează