GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  BRAZILIA

Veste-șoc din Brazilia » Pelé a leșinat și a fost internat de urgență! Ce spun doctorii

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 19 ianuarie 2018 14:46

Pelé era acasă, când s-a prăbușit din senin. A fost transportat de urgență la spital și i s-a făcut un examen detaliat. A avut nevoie de perfuzii pentru a-și reveni. "Doctorii au susținut că e epuizat", a dezvăluit un apropiat al fostului mare fotbalist.

De aceea, nici nu a mai putut pleca la Londra, unde Asociația Jurnaliștilor Britanici de Fotbal voia să-i ofere un trofeu într-o gală dedicată lui.

"Perla Neagră", 77 de ani, tocmai fusese la lansarea noului campionat carioca. "Iată noile mele crampoane!", s-a amuzat el. Venise cu cadrul metalic.

Sunt mulți care se tem pentru viața lui. La 77 de ani, Pelé nu e bine deloc, are probleme mari de sănătate. A fost operat de trei ori în ultimul timp, la șold, coloană și genunchi. La un moment dat, se deplasa numai în cărucior, exact cum a apărut în decembrie, la Moscova, la tragerea la sorți a grupelor CM 2018.

Zilele trecute, când a fost invitat la lansarea noului campionat al statului Rio de Janeiro, Perla din Três Corações a urcat pe scenă ajutându-se de un cadru metalic. Doar așa putea mergea. "Acestea sunt noile mele crampoane", s-a amuzat legendarul brazilian.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
capca1
capca1  •  19 Ianuarie 2018, 19:35

I-a făcut voodoo CR7 că l-a lăudat Pele pe Leo !

dinamo_fan
dinamo_fan  •  19 Ianuarie 2018, 15:18
Postat de lobbyone pe 19 Ianuarie 2018, 15:15

perla neagra ? pai parca era ceva rasist si interzis sa fie cineva numit negru sau sa aiba orice asociere cu aceasta culoare .

o sa fii cenzurat in curand. noi daca dam cu citat ce scriu astia in titluri se considera mesajul jignitor..in citat !!!

lobbyone
lobbyone  •  19 Ianuarie 2018, 15:15

perla neagra ? pai parca era ceva rasist si interzis sa fie cineva numit negru sau sa aiba orice asociere cu aceasta culoare .

Vezi toate comentariile (3)
Comentează