GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CE DE GIMNASTICĂ

VIDEO Bătaie în Sala Polivalentă din Cluj în timpul Europeanului de gimnastică? Directorul și-ar fi lovit un angajat

Articol de GSP - Publicat luni, 24 aprilie 2017 17:31

Campionatele Europene de gimnastică de la Cluj s-au încheiat ieri, iar azi presa ardeleană a scos la iveală o bătaie aplicată de șeful Sălii Polivalente unui angajat.

Ionuț Rusu, șeful Polivalentei unde s-a desfășurat competiția, ar fi lovit cu pumnii și cu picioarele un angajat, pe motiv că acesta ar fi fost neatent și centrala de incendiu s-ar fi pornit, în mod accidental, scrie ziarde cluj.ro.

Directorul Sălii Polivalente a fost contactat telefonic și a confirmat că au avut o ceartă, însă spune că disputa avută cu angajatul său s-a petrecut acum un an și că nu și-a bruscat subalternul.

Același Ionuț Rusu a fost dus în cătușe la Poliție, în urmă cu o lună, după ce ar fi încercat să intre în perimetrul securizat al Polivalentei, în care se efectua un control anti-tero.

4 medalii
a cucerit România la Campionatele Europene de la Cluj

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
haideusicfr
haideusicfr  •  24 Aprilie 2017, 20:26

Daca au gasit " asta " e grav .

10154711857377424
Rares Marginean  •  24 Aprilie 2017, 19:34

alceva nu ati gasit bai la Cluj . imi este scarba de voi gsp

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close