GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  „PRIETENII LUI OVIDIU”

VIDEO // EXCLUSIV Rudel Obreja despre condițiile din pușcărie: „Sunt șobolani și gândaci! La Jilava am stat în patul lui Adrian Năstase"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 ianuarie 2020 20:20

Rudel Obreja (54 de ani), fostul președinte al Federației Române de Box, a fost invitat în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, moderată de Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei Sporturilor, care se difuzează în fiecare miercuri de la ora 20:00 pe GSP.RO.

Obreja a vorbit despre condițiile penitenciarelor din România și a declarat că nu a beneficiat de un tratament preferențial în perioada sa de detenție.

  • CONTEXT: Obreja, fostul șef al boxului românesc, a fost condamnat în 2018 la 5 ani de închisoare pentru evaziune fiscală în dosarul „Gala Bute", o anchetă pornită de jurnaliștii de investigație ai Gazetei Sporturilor. A fost eliberat după 7 luni petrecute în spatele gratiilor, după ce a invocat alcătuirea ilegală a completurilor de 5 judecători. Dosarul „Gala Bute" a ajuns la instanţa supremă în aprilie 2015, acuzațiile aduse celor din dosar fiind de luare sau dare de mită, abuz în serviciu, complicitate la luare de mită, evaziune fiscală şi spălare de bani

Nu există condiții de VIP. Sunt prostii. Tot într-o celulă stai, mănânci cu toți la cazan, ai același spațiu, te speli la aceleași ore și ieși la aer în același interval. Sunt și șobolani și gândaci, sunt de toate. Plouă și în celule, sunt multe situații.

La Rahova am stat cu Marian Iancu multă vreme. El și-a amenajat locurile acolo. A văruit în celulă. Cred că a venit cineva prin intermediul Administrației Penitenciarelor, pentru că nu vii tu cu pompa în spate. Iar la Jilava am stat în patul lui Adrian Năstase! Același pat, aceeași celulă. Condițiile sunt dificile din punct de vedere emoțional, al suferinței interioare. Cei trei copii ai mei mi-au lipsit foarte mult. Eu sunt un om atașat de familie”, a afirmat Obreja.

„De ce am stat în celulă cu Tudor Breazu? (n.r. condamnat în același dosar) Am stat la Jilava. Erau deja condamnați definitiv. Care mai era treaba? N-ați văzut că te mai bagă și-n dubele alea cu care te cară, te mai bagă și-n camere. Toată lumea are pe acolo urechelnițe. Și bineînțeles că sunt microfoane” - Rudel Obreja

URMĂREȘTE AICI EDIȚIA INTEGRALĂ CU RUDEL OBREJA 

vezi și:

FCSB // Vali Crețu și Ovidiu Popescu au blocat revenirea lui Alex Chipciu la FCSB! Gigi Becali: „Asta a fost analiza! Succes în a lua banii la mișto. Aici nu e vorba de loialitate”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (11)
valii_sv
valii_sv  •  23 Ianuarie 2020, 11:48

Domnule Ionitoaia , fa domnule o emisiune ,, Amintiri din puscarie "!

aurelianionut
aurelianionut  •  23 Ianuarie 2020, 10:06
Postat de jedela pe 23 Ianuarie 2020, 07:42

Astept o emisiune cu un pensionar de rand ,sa aflam si noi in ce conditii traieste in libertate . Cata mancare la cazan ii da statul ,cat ii plateste intretinerea si cate cadre medicale are langa el.... ar fi mai benefic decat plansetele unui puscarias de ce conditii a beneficiat in urma unui furt de milioane de euro bani la care un pensionar nici nu viseaza......mahala de presa

Ba,au fost si ei candva tineri...daca au votat psd..nu mai sunt oameni?..si asa e..sa te vad cum te.ai descurca tu cu 1500 lei lunar...scrii aiurea pe aici..gata..psd e istorie..las-o balta..ai naibii oameni,cum fac ei pe intelectualii:)))..socrul meu a fost sofer in conditii grele 30 de ani..si nu cu categoria B ca toti orbetii..toate categoriile,a condus utilaje grele si mari..a carat explozibili..si ghici ce..are 1500 lei..asa ca,lasa ciocu mai mic..cred ca esti fecesebist..si.l il adulezi pe puscarias..gandeste ba,o sa devii si tu un mos...sa te vad atunci..:)))

lupafarahaita_reala
lupafarahaita_reala  •  23 Ianuarie 2020, 08:38

Nea’ Ovidiule , te rog eu nu mai Invita pușcăriași !!! Chiar nu te înțeleg . Acest “prieten “ al Dvs este un vinovat dovedit. Trebuia sa- l mai lași nițel pe ăla de l-ai băgat in direct , de la federatie ; ce frumos i-a zis lui Rudel ; a-ți avut fonduri 23 miliarde când a-ți venit și au rămas 1 miliard . Se bâlbâia , Rudel . Da , pana la urma , s- a terminat cu bine , ai încercat , matale sa-l mai speli dar degeaba .

Vezi toate comentariile (11)
Comentează