GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MONDEN

VIDEO Imagini noi de la nunta Teodorei Becali! Gigi a început să plângă în fața celor peste 700 de invitați: „V-am văzut cu lacrimi în ochi”

Articol de GSP - Publicat luni, 14 octombrie 2019 13:19

Gigi Becali a fost în prim-plan sâmbătă, la nunta fiicei sale, Teodora, cu Theodor Mihai Mincu, zis și „Prințișorul de Dobroești”. După ce a cheltuit 500.000 de euro pentru organizarea evenimentului, Becali a decis să le dea mirilor un cadou incredibil: 1 milion de euro!

Peste 700 de invitați au venit la Palatul Snagov, acolo unde s-au distrat pe cinste la evenimentul prezentat de Cătălin Măruță. Au cântat Andra, Taraful din Clejani, formația Pindu și interpretul Gică Coadă.

Înainte să taie tortul de la nuntă, Teodora a transmis un mesaj: „Le mulțumesc părinților că am ajuns aici și că ei văd acest moment!”. Gigi Becali a fost provocat de Cătălin Măruță să spună câteva cuvinte: „Plânge tata socru... V-am văzut cu lacrimi în ochi”.

„Gata! Acum e liberă! I-am spus: «Cât ești la mine, faci ce zic eu!». Ea știa că atât timp cât e la mine face ca mine! După aia faceți ca bărbații voștri! Păi, acum nici nu vrea să-i fac casă în curtea mea. Am 30.000 de metri și vreau să le fac casă în curte. Nu vrea! Ce, să ne comande tata și acum?", a spus Gigi.  

Teodora a încheiat discursul: „Părinții mei mă vor avea alături tot timpul!”.

Gigi Becali a fost numărul 1 la distracție! A dansat și a cântat pe muzică machedonească, a aruncat cu sute de bancnote în membrii formației Pindu, iar la finalul serii i-a înșirat pe ospătari să le mulțumească. Și nu le-a strâns mâna, ci le-a dat fiecăruia câte 200 de euro! 

A mutat o nuntă ca să-i cânte Pindu!

În mai atunci când a anunțat marele eveniment, Becali a dorit o anume formație de muzică machedonească la petrecerea de la Palatul Snagov, însă aceasta era antamată la o altă nuntă. Gigi n-a renunțat însă la plan și a pornit căutările pentru a găsi respectivii miri. Becali s-a întâlnit cu socrul mare i-a dat 20.000 de euro pentru a programa evenimentul la o altă dată și pentru a putea acoperi și penalizarea solicitată de restaurant când apar astfel de situații.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (4)
caoradea
caoradea  •  14 Octombrie 2019, 21:20

Cred ca roata societatea romaneasca, mai ales caruia ii place sportul, fotbalul, astepta cu sufletul la gura acest articol ! Bravooo ! Jos palaria !!! Iarasi un articol plin cu invataturi pt tinerii/copii nostrii ! Supeeer ! Sa stati pe baricade incontinuare ! Pfuuuui....

cornelconasu
cornelconasu  •  14 Octombrie 2019, 18:17

Ne mai slăbiți *** ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alyssa01
alyssa01  •  14 Octombrie 2019, 15:36

Sora mea face 91 de dolari pe oră pe laptop. Ea a fost concediată de la locul de muncă timp de trei luni, dar ultima oară salariul a fost de 20.835 de dolari doar a lucrat la laptop pentru câteva ore.Așa am început .........CashFlow77.COM

Vezi toate comentariile (4)
Comentează