GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ANUNȚ

VIDEO Supermeci în Polivalenta de la București! Moroșanu față în față cu unul dintre cei mai duri luptători din lume

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 mai 2018 18:41

Considerat unul dintre cei mai duri luptători din lume, după ce a obținut 48 de victorii prin KO, francezul Freddy Kemayo a venit la București și a negociat termenii meciului anului în sportul de contact românesc, revanșa cu "Moartea Din Carpați" Cătălin Moroșanu.

Cei doi s-au mai întâlnit de două ori, împărțindu-și victoriile. În primul duel, pe stadionul Amsterdam Arena, Kemayo l-a învins prin KO pe Moroșanu, iar în al doilea duel românul s-a impus la puncte. Echipele de management ale celor doi au negociat în aceste zile termenii celui de-al treilea meci, decisiv pentru stabilirea "regelui ringului".

Se pare că marea confruntare va avea loc pe 5 iulie, la Sala Polivalentă din Capitală, și va fi capul de afiș al Dynamite Fighting Show, un brand nou pe piața din România.

Fostul campion K-1 Europa și dublu campion mondial WAKO și ISKA, Kemayo a adunat 70 de victorii în carieră, dintre care 48 prin KO, în timp ce Moroșanu are 26 de victorii prin KO din 44 de victorii. Printre legendele care au pierdut în fața lui Kemayo se numără Peter Aerts, Xhavit Bajrami, Alexey Ignashov sau Nobu Hayashi. Aceste succese, multe obținute datorită loviturilor sale de picior, i-au atras porecla de "Crazy Horse".

Kemayo s-a pozat în fața Palatului Parlamentului și a postat pe contul său de Snapchatfotografia, cu mesajul că este gata să îi dea o lecție lui Moroșanu.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (2)
danieliorga2000
danieliorga2000  •  16 Mai 2018, 20:33

Era considerat unul din cei mai tehnici dar cu mai putina forta in pumn !! Totusi la ora actuala e la final de cariera, nu castiga nici in Franta. Pacat ca Catalin e neacceptat si furat de cei din Glory altfel avea alte lupte acum.

699077510215282
Tudor Chirea  •  16 Mai 2018, 19:59

Sper sa-l termine pe ***, basista, moldoveanu ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează