GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  RUSIA

Printre noi amenințări nucleare, Vladimir Putin i-a sfătuit pe ruși: „Lăsați băutura, faceți acest sport!”

Vladimir Putin / Sursă foto: Imago Images
Vladimir Putin / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 29 februarie 2024 21:03 / Actualizat vineri, 01 martie 2024 01:39

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, le-a sugerat cetățenilor, în discursul său anual către națiune, rostit joi, să „lase băutura” și să se apuce de schi! Discursul dictatorului de la Kremlin a conținut alte amenințări cu privire la un posibil război nuclear, dar și lecții despre „democrația exemplară” a Moscovei.

La doi de ani de la startul invaziei din Ucraina, Vladimir Putin s-a adresat națiunii în cadrul unui discurs difuzat inclusiv în cinematografe și pe ecranele stradale din Rusia.

Miliardarul Roman Abramovich plănuise o mutare incredibilă cu Alexei Navalny, fix înainte de moartea disidentului!
RUSIA
Miliardarul Roman Abramovich plănuise o mutare incredibilă cu Alexei Navalny, fix înainte de moartea disidentului!

Potrivit BBC, președintele statului agresor le-a vorbit cetățenilor, printre altele, despre felul în care plănuiește să crească speranța de viață în Rusia și despre politica de natalitate pe care vrea s-o implementeze pe teritoriul țării, utilizând un motto de sorginte sovietică: „Nu mai bea, începe să schiezi!”.

Vladimir Putin: „Lăsați băutura, apucați-vă de schi!”

„Lăsați băutura, apucați-vă de schi!”, le-a transmis Putin rușilor care-i ascultau discursul, cărora a încercat să le inoculeze ideea că autoritățile din Rusia au un plan concret prin care viitoarea generație să devină una „puternică și robustă”, scrie și HotNews.

„Mai mulți oameni trebuie să facă activități sportive, vor fi alocate fonduri pentru îmbunătățirea infrastructurii sportive”, a mai spus Putin, care a împlinit în octombrie 71 de ani.

Speranța de viață din Rusia este de 73 de ani în acest moment, bornă pe care Putin ar vrea s-o extindă la 78 până în 2030. Proiectul național va purta denumirea de „Viață lungă și fericită”.

Vladimir Putin a lansat noi amenințări: „Consecințele vor fi tragice”

În discursul său către națiune, care a durat două ore și șase minute, Vladimir Putin a numit Rusia un stâlp al democrației, lansând totodată noi acuzații la adresa Occidentului.

„Occidentul spune că Rusia ar urma să atace Europa, dar este o prostie. Au început să vorbească despre posibilitatea trimiterii unor contingente militare NATO în Ucraina, dar ne amintim de soarta celor care și-au trimis cândva contingentele pe teritoriul țării noastre.

Acum, consecințele pentru eventualii intervenționiști vor fi mult mai tragice. Ei trebuie să înțeleagă că și noi avem arme care pot lovi ținte pe teritoriul lor”, a spus Putin, conform Libertatea.

(Națiunile occidentale) trebuie să înțeleagă că avem și noi arme care pot lovi ținte pe teritoriul lor. Toate acestea reprezintă o ameninţare reală a unui conflict cu utilizarea armelor nucleare, ceea ce înseamnă distrugerea civilizaţiei. Oare ei chiar nu înţeleg acest lucru?!

- Vladimir Putin, președintele Rusiei

VIDEO Ion Țiriac, despre conflictul sângeros Rusia - Ucraina și posibilele consecințe nefaste: „Ferească Dumnezeu să apese cineva pe buton”

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV Cum răspunde Dan Puric când e acuzat că e „omul rușilor”: „Știți ce mi-a spus un taximetrist?”

„Alexei Navalny a fost ucis cu o tehnică KGB” » Dezvăluiri din închisoare despre moartea rivalului lui Vladimir Putin

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează