GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ACCIDENT AUTO

Zoltan Szondi, președintele lui Csikszereda, l-a lovit cu mașina pe fiul paralimpicului Eduard Novak: „A căzut într-un șanț”

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 mai 2019 11:43

Zoltan Szondi, președintele lui AFK Csikszereda, echipă care a eliminat-o pe Dinamo din Cupa României, l-a lovit cu mașina pe fiul lui Eduard Carol Novak (42 de ani), președintele FR de Ciclism si singurul campion paralimpic din istoria României.

„Da, e adevărat. Eram într-un sat unde se antrenau şi ei, nu ştiam că se antrenează acolo. Era pe bicicletă. E o curbă mai periculoasă acolo, ambii am tăiat curba, eu i-am văzut doar casca. Am încercat să încetinesc, dar nu am reuşit să îl evit.

Săracul, bine că nu are leziuni grave, a sărit peste maşină, a căzut într-un şanţ. Eram într-un Volkswagen Passat. Eu am sunat la 112, a venit, am avut alcoolemie 0. Am vorbit cu părinţii lui, îi sun chiar acum din nou. Nu sunt prieten la cataramă cu tatăl lui, dar ne cunoaştem, ştim cu toţii cine este”, a spus Zoltan Szondi pentru GSP.ro.

eduard novak 1

Președinte de federație, tată a trei copii cicliști și manager al primei echipe continentale din România, Eduard Novak a reacționat pe Facebook, iar GSP vă redă textul într-o traducere aproximativă.

„În timpul antrenamentului de ieri, fiul meu a fost lovit într-o curbă de un șofer arogant, președintele de la AFK Csikszereda, Szondy Zoltan. Din fericire, bunul Dumnezeu mi-a salvat copilul și va avea traume minore în urma accidentului. E scandalos că presa locală nu îndrăznește să scrie un articol corect despre aceste fapte”, a scris Eduard Novak.

Șef la clubul care a eliminat-o pe Dinamo

Zoltan Szondi este președintele lui AFK Csikszereda, formație aflată la un pas de promovare în Liga 2. Ardelenii au eliminat-o în acest sezon al Cupei României pe Dinamo în optimile Cupei României, 3-3 după prelungiri și 6-5 la penalty-uri. 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (4)
1917554465234186
Silviu Nick  •  17 Mai 2019, 14:50

La puscarie cu ***. Vorbim aici despre cel putin o vatamare corporala. Probabil ca acum presedintele clubului cere o subventie la premierul maghiar. Daca ar fi fost un ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vladutz13
vladutz13  •  17 Mai 2019, 14:48
Postat de Sabin Ellak pe 17 Mai 2019, 13:00

In primul rand nu este o stire de sport ! Asemenea accidente au loc zilnic cu zecile. Ce ar fi sa se faca evidenta lor aici in revista...? Noroc ca nu a fost nimic grav si baiatul nu are nimic mai serios.Daca s-ar fi intamplat in judetul Constanta de exemplu,s-ar fi trecut cu vederea si GSP...

Bineinteles ca este o stire de sport. Nu faptul ca ala e presedinte la Csikszereda ci faptul ca niste tineri ciclisti au fost in pericol de moarte pe soselele romanesti. Nu e premiera, sunt destule cazuri de ciclisti si chiar alergatori celebri care au patit-o la antrenamente. Este cu siguranta o stire.

ionnis
ionnis  •  17 Mai 2019, 13:45

Ala mic doarme si acum cu ursuletii de plus :))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează