GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Daniel Pancu explică de ce l-a votat pe Tamaș „Jucătorul lunii” și pe Dan Petrescu „Antrenorul lunii decembrie”: „Dacă nici acum, atunci când?”

Articol de - Publicat vineri, 07 ianuarie 2022 13:00 / Actualizat vineri, 07 ianuarie 2022 13:08

Gabriel Tamaș a fost ales „Jucătorul lunii decembrie” în ancheta Gazetei. Antrenorul lunii a fost desemnat Dan Petrescu, iar Daniel Pancu a fost singul expert care a făcut parte din juriul GSP, care i-a ales pe cei doi. Motivele lui, mai jos.

„În general, merg pe mâna jucătorilor tineri, dar acum îl aleg pe Tamaș. Poate trebuie să-l aleg pe Otto Hindrich pentru că n-a primit gol, iar echipa lui a câștigat toate meciurile. Dar pentru forța și energia pe care le transmite colegilor, exemplul pe care îl dă pe teren și respectul pe care-l impune adversarilor. Un jucător cu experiență care are o condiție fizică excelentă la peste 38 de ani. 

Voluntari este într-o poziție în care n-a mai fost niciodată. Sper ca Gabi să continue tot așa că și eu marcam la 38 de ani și 9 luni pentru Voluntari”, spune Pancu.

Gabi are intrări ca-n tinerețe le limita regulamentului, e un exemplu! În mod normal la echipa națională ai șanse indiferent de vârstă. Mi-e greu să cred că prin vară când avem meciuri în Liga Națiunilor să fie chemat, dar totul e posibil.

- Daniel Pancu, fost internațional

Pentru antrenorul lunii, Pancone l-a ales pe Petrescu: „Dacă nici atunci când câștigi patru jocuri și toate fără să primești gol, nu ieși antrenorul lunii, atunci când s-o faci? Îl respect pe Ciobi, la fel și pe Bergodi cu care am lucrat. Dar e greu să ai altă opțiune în momentul asta când CFR are 4 victorii și e pe locul 1! 

CFR are momente în care n-are un joc strălucit, dar câștigă. Vine din metalitate, din experiență europeană și asta se vede în Liga 1”.

Eu nu-l vedeam pe Petrescu să antreneze echipa națională trei zile. E genul care suferă și-l văd zi de zi la teren. Nu poți să formezi o echipă antrenându-i trei, patru zile. În plus el nu cunoaște jucătorii, pe care cei mai bine îi cunoaștea Rădoi și apoi Gică Hagi. Viitorul selecționer o să fie cel mai norocos petru că are parte de o generație care se aproprie de vârsta pentru performanță.

- Daniel Pancu, fost internațional

Cum se votează pentru „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”?

Algoritmul folosit pentru stabilirea câștigătorilor este unul foarte simplu. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi votează 3 categorii: cititorii GSP.ro, jurnaliștii din redacție și câte cinci specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți) care se schimbă de la o lună la alta. Primul clasat în fiecare top primește câte 5 puncte, cel de pe locul 2, 4 puncte, etc. Votul redacției GSP contează dublu.

Gabriel Tamaș, jucătorul lunii decembrie 2021: „Iubesc fotbalul! Vreau să mai joc încă un an pe lângă acesta”

Citește și:

Simona Halep dezvăluie ce probleme a avut în startul meciului cu Gabriela Ruse + Ce spune despre următoarea adversară

Dinamo vrea să împrumute un fotbalist de la CFR Cluj, dar jucătorul refuză! GSP a aflat motivul

Citește și:

Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Stranieri
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Liga 2
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Tragedie în fotbalul românesc! Jucătorul din Liga a 2-a a murit înecat în râul Olt
Liga 2
Tragedie în fotbalul românesc! Jucătorul din Liga a 2-a a murit înecat în râul Olt

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează