GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  PREMIER GSP

LIVE ORA 14:00 Astăzi, Premier GSP cu românul care a lucrat la Chelsea » Analizăm situația „albaștrilor” și etapa din Anglia

Samuel Rociu, încercuit, a lucrat în Academia lui Chelsea
Samuel Rociu, încercuit, a lucrat în Academia lui Chelsea

Articol de - Publicat vineri, 29 martie 2024 12:35 / Actualizat vineri, 29 martie 2024 12:35

Premier GSP, emisiunea Gazetei dedicată fotbalului englez, revine astăzi, 29 martie, ora 14:00.

Pauza pricinuită de meciurile internaționale a ajuns la final, iar echipele din Anglia turează motoarele înaintea etapei 30 din acest sezon.

Una dintre formațiile cu rezultate sub așteptări în actuala stagiune este Chelsea, în ciuda investițiilor masive din ultimii 2 ani. Despre situația clubului londonez, dar și actualitatea din Insulă, inclusiv despre derby-ul Manchester City - Arsenal, discutăm vineri la Premier GSP.

Vineri, Premier GSP cu românul care a lucrat la Chelsea

Invitații ediției din 29 martie sunt românul Samuel Rociu, care a lucrat ca scouter și antrenor de dezvoltare în academia lui Chelsea, și Theodor Jumătate, jurnalist GSP.ro specializat în fotbalul internațional.

Fiți alături de noi vineri, ora 14:00, pe GSP.ro și pe canalele de Facebook și YouTube ale Gazetei Sporturilor, pentru o incursiune în dedesubturile celui mai spectaculos fotbal din lume.

VIDEO Premier GSP » Clubul din Anglia care i-a rămas la suflet lui Costel Pantilimon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close