GSP SPECIAL  »  INVESTIGATIE  »  FOOTBALL LEAKS

BREAKING NEWS Investigația începutului de an! Gazeta publică detalii incredibile despre tranzacții dubioase ale lui Messi, tratative secrete cu Real Madrid și sumele colosale din noul contract

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 ianuarie 2018 17:57

La ora 19:00, Gazeta Sporturilor, alături de o rețea de ziare importante, precum Der Spiegel sau Le Monde Belgia, publică dezvăluiri despre afacerile dubioase ale lui Lionel Messi, despre negocierile secrete dintre superstarul de la FC Barcelona și clubul rival, Real Madrid, și despre sumele absolut incredibile din noul contract semnat de câștigătorul a 5 Baloane de Aur.

Dezvăluirile se bazează pe sute de emailuri interne ale clubului FC Barcelona, extrase bancare, analize fiscale, acte oficiale și un număr mare de contracte.

Documentele au fost obținute de publicația germană Der Spiegel și au fost investigate în ultimele luni împreună cu partenerii din rețeaua European Investigative Collaborations (EIC), din care face parte și un reporter GSP.

În ultimele 13 luni, rețeaua EIC a investigat zeci de cazuri de corupție și tranzacții dubioase din fotbalul internațional.

Printre ele se află dezvăluirile despre rețeaua de firme offshore prin care își ascund veniturile Cristiano Ronaldo sau Jose Mourinho, caz aflat acum pe rolul justiției spaniole. În România, Gazeta a investigat transferurile fictive făcute de Gheorghe Hagi în ultimii 3 ani și jumătate și legăturile sale îndoielnice cu agenți de jucători internaționali.

Noile dezvăluiri despre afacerile dubioase ale lui Messi vor fi publicate de Gazeta Sporturilor simultan cu ziare importante din întreaga lume.

Rămâi pe www.gsp.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
lapusneanul
lapusneanul  •  12 Ianuarie 2018, 18:56

rolul acestiu articol e doar ca sa aflam ca gsp sta alaturi de prestigioasele der spiegel si le monde belgia...nu stiau cum sa ne spuna..hahahahaha..

florar
florar  •  12 Ianuarie 2018, 18:57
Postat de lapusneanul pe 12 Ianuarie 2018, 18:52

chiar asa...de ce nu fac o investigatie sa aflam cum a furat becali steaua ? cum a reusit s-o transforme in fcsb ? ...de ce au voie doi puscariasi sa lucreze iar in fotbal ?...sunt multe de aflat domnule valah :)

Steaua a fost data nu furata...Hotul se presupune ca nu fura prin acte legale!

florar
florar  •  12 Ianuarie 2018, 18:56
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Sau de ce nu investigheaza cum a putut sa joace Voiculet la CFR daca nu era legitimat la acest club?Pai daca aude de asa ceva rade de noi si martienii!!!!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează