GSP SPECIAL  »  INVESTIGATIE  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Teroare în judo » Minoră sechestrată în cantonament: "Antrenorii m-au încuiat două săptămâni în cameră"

Cătălina Rob Ditan
Cătălina Rob Ditan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 decembrie 2018 10:22

Cătălina Rob Ditan (18 ani), una dintre victimele abuzurilor inimaginabile de la Centrul Olimpic de Judo de la Cluj, a fost invitata lui Costin Ștucan la emisiunea GSP LIVE din această dimineață. Aceasta a povestit  tratamentele îngrozitoare la care a fost supusă de antrenorii Florin Bercean și Gianina Andreica, pe când era la lot, la 14 ani. 

VIDEO cu momentul în care sportiva povetește cum a fost încuiată în cameră timp de două săptămâni

"Îngrozitoare a fost toată experiența. Am ajuns acolo la 13 ani, eram minoră. Am plecat cu dorință și încrederea că voi face un lucru mare pentru mine și pentru țară. Stăteam într-un hotel care arăta precum căminele studențești din București. 

Am fost două săptămâni încuiată în cameră. Antrenorii mă lăsau să ies doar ca să mănânc. Nu știu care a fost motivul. Dar mă simțeam mult mai bine închisă în cameră decât să știu că vine orice antrenor să vorbească cu mine", a spus Cătălina Rob Ditan, la GSP LIVE. 

Cunoști cazuri de abuz în sportul românesc juvenil? Scrie-ne povestea ta într-un mesaj pe www.NuAbuz.ro. Noi o vom verifica și o vom publica, păstrând confidențialitatea surselor.

CITEȘTE TOATE MĂRTURIILE FETELOR AGRESATE LA LOTUL DE JUDO:

EXCLUSIV A șasea victimă povestește coșmarul trăit la lotul olimpic de judo: ”Îmi striga în sală: «În ce gaură mai ești tu virgină?»”

EXCLUSIV GSP "Am vrut să mă sinucid" » A 5-a victimă din infernul lotului olimpic, dezvăluiri șocante

EXCLUSIV Tatăl unei fete abuzate la lotul național de judo rupe tăcerea: "Nu-mi mai recunoșteam fata, îmbătrânise cu 5 ani în două săptămâni" » Detalii tulburătoare despre tratamentul la care fiica sa a fost supusă

FOTO + VIDEO Noi dezvăluiri TULBURĂTOARE despre agresiunile de la lotul olimpic de judo: "M-a bătut cu sete pe spate cu o coardă de cauciuc. Arătam ca o zebră"

Teroare în judo » O altă sportivă povestește traumele la care a fost supusă de Florin Bercean la lotul de judo: ”M-a lovit, cu ură, în cap cu capătul cauciucat al unei sfori”

EXCLUSIV GSP // VIDEO Mărturie ZGUDUITOARE a unei foste sportive de 18 ani de la lotul olimpic: ”M-au bătut în cap, mi-au rupt piciorul, m-au umilit. M-au distrus!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  05 Decembrie 2018, 19:31

Asta nu mai tine de disciplina, ci de codul penal !

leo118
leo118  •  05 Decembrie 2018, 18:14

Unde-s bajetzii care comentau ca Bercean e un prof exemplar și că trebuie să te obișnuiești cu bătaia dacă faci judo? Aaa și aia cu neomarxismul. Sau e prea devreme?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează