GSP SPECIAL  »  INVESTIGATIE  »  INVESTIȚIE

Prima reacție a antrenorului care l-a desfigurat pe cel mai bun săritor român cu schiurile: "O bălăcăreală în care nu vreau să intru"

Articol de - Publicat joi, 11 ianuarie 2018 14:40

Florin Spulber, antrenorul despre care GSP.ro a relatat astăzi că l-a desfigurat pe Iulian Pîtea, cel mai bun săritor român, a oferit o primă reacție în care a negat că l-ar fi bătut pe tânărul săritor cu schiurile. 

"Nu vreau să spun prea multe. Voi da explicații la Federația Română de Schi Biatlon, la Comitetul Olimpic și Sportiv Român.

Este o bălăcăreală în care nu vreau să intru, este total eronat tot ceea ce s-a spus. Nici nu mă mai interesează, nici nu mai citesc pe acest subiect, vreau doar să mă concentrez pe ceea ce am de făcut la lotul național. Nu fug de răspundere, am spus că este eronat totul și pot detalia situația și într-o întâlnire cu reprezentanții presei", a declarat Florin Spulber, conform site-ului mytex.ro.

Citește și:  EXCLUSIV Imagine ȘOCANTĂ! Desfigurat de antrenorul de la lotul național: "M-a luat la pumni și m-a dat cu capul de masă până m-a umplut de sânge!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
1980900112234737
Sorin Stan  •  12 Ianuarie 2018, 14:44

Ar fi de așteptat demisia și abia după aceea explicații...

929371553813840
Robin Gene  •  11 Ianuarie 2018, 21:22

Daca te uiti la baiatul acela desfigurat ,cu fata plina de sange,imediat te gandesti ca loculu"pedagogului,antrenorului"este la puscarie.***.Speram ca Politia,Justitia sa ia masuri.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  11 Ianuarie 2018, 16:57

eu cred ca ar trebui sa dai explicatii la politie...asta e caz de puscarie...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close