GSP SPECIAL  »  INVESTIGATIE  »  GALA BUTE

Rudel Obreja, după condamnarea din dosarul "Gala Bute": "E o mizerie, mă așteptam să fiu răsplătit!"

Articol de GSP - Publicat marti, 05 iunie 2018 17:22

Astăzi, Înalta Curte de Casație și Justiție a dat verdictul în dosarul " Gala Bute".

Rudel Obreja, 52 de ani, fost președinte al Federației Române de Box, a reacționat după ce a primit 5 ani de închisoare cu executare pentru luare de mită şi evaziune fiscală, decizie definitivă.

"Este o mizerie ce se întâmplă! Mă aşteptam să fiu achitat şi să fiu răsplătit pentru  ce am făcut eu pentru România. Iată că oamenii care fac ceva pentru această ţară ajung la puşcărie şi sunt promovate lichelele care au vândut ţara", a declarat Rudel Obreja pentru Prosport.

Ulterior, Obreja a explicat motivele pentru care nu a plecat din țară înainte de decizia ÎCCJ.

"Nu sunt de acord cu această decizie. Este o mare mârșăvie. Nu am plecat pentru că aici e țara mea, aici e familia mea, aici e viața mea. Am făcute multe pentru țară și voi mai face. Dar cine face ceva pentru țară e umilit", a declarat Obreja la TV Digi Sport.

Citește pe tolo.ro: Sentința din „Gala Bute” crește la 10 milioane de euro suma recuperată de bugetul de stat ca urmare a investigațiilor gsp despre corupție!

Citește și: A început caterinca! Primele glume după verdictul în Gala Bute: "Elena Udrea a luat 6 ani cu executare + diferența de fus orar"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  06 Iunie 2018, 09:11

Pentru ce ai făcut pentru țară, ai fost răspălătit , pentru ce ați făcut cu ”Gala Bute”,..... la fel ! Nu are nici o legătură una cu alta, așa cum există confuzia și la Gică Popescu !

mal.
mal.  •  05 Iunie 2018, 22:56

In mintea lui, zdruncinata de pumni, înseamnă ca cine nu face pușcărie nu a făcut nimic pentru țara! Cât am putut sa decidem moral! Ce hahalere au păreri despre țara si patriotism!

kingdon
kingdon  •  05 Iunie 2018, 20:36

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează