GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  INEDIT

700 de plângeri împotriva lui Giani Kiriță » De ce este "acuzat" fostul căpitan dinamovist

Articol de GSP - Publicat marti, 27 martie 2018 18:15

Giani Kiriță, 41 de ani, fostul căpitan al lui Dinamo, trăiește la maximum emisiunea Exatlon România. Fostul stoper se implică total și este liderul echipei lui, dar mai are și derapaje verbale. 

Telespectatorii emisiunii difuzate de Kanal D au depus nu mai puțin de 700 de plângeri la Consiliul Național al Audiovizualului în urma derapajelor lui Giani Kiriță, anunță paginademedia.ro. Fostul căpitan dinamovist pare cel mai "pătruns" concurent al show-ului și se lasă dus de val în timpul fiecărei probe. 

Giani și-a asumat rolul de "băiat rău", spre nemulțumirea fanilor. Reclamațiile au ajuns pe masa comisiei de Monitorizare a CNA, care va întocmi un raport pentru fiecare emisiune în parte și le va trimite mai departe, pe ordinea de zi a Consiliului.

Nu e primul episod

Giani Kiriță a mai fost actorul unui conflict, în timpul confruntării dintre concurenții Exatlon România și cei ai Exatlon Turcia.

După o probă câștigată de români, nervii turcilor au cedat. Turabi Çamkıran, cel mai apreciat concurent al variantei turcești a Exatlonului, a aruncat cu nisip în "tricolori". Giani Kiriță, fostul căpitan al lui Dinamo și fin cunoscător al limbii turce din perioada petrecută acolo ca jucător, a amplificat conflictul. Oficialii emisiunii i-au stăpânit cu greu. Vezi totul AICI!

CE ESTE EXATLON

"Exatlon România este varianta românească a reality show-ului internațional bazat pe formatul original turcesc, difuzat în România pe Kanal D. Emisiunea a debutat pe 7 ianuarie 2018 și este prezentată de Cosmin Cernat. 

Show-ul cuprinde un număr de concurenți, atât vedete, cât și oameni obișnuiți, care vor trece prin probe dificile, ce le vor pune la încercare pregătirea fizică, viteza de reacție și rezistența psihicǎ. Va exista un singur mare câștigător, care va intra în posesia premiului de 100.000 de euro. Filmările emisiunii au loc în Republica Dominicană", este descrierea făcută show-ului pe pagina de wikipedia a emisiunii. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
898820736808059
Mihai Catalin Danciu  •  27 Martie 2018, 22:14
Postat de daculliber pe 27 Martie 2018, 21:47

***

In nota obisnuita . Unde nu e , nici Dumnezeu nu cere .

daculliber
daculliber  •  27 Martie 2018, 21:47

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danirovl
danirovl  •  27 Martie 2018, 19:56

Pai daca aia au aruncat cu nisip, asta trebuia sa l-e *** ***'.bravo giani!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează