GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  MEDIA

EXCLUSIV TVR a interzis-o pe Alina Alexoi la Campionatele Naționale de gimnastică! » De unde a pornit totul

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 octombrie 2018 16:39

Ieri au început, la Ploiești, Campionatele Naţionale de gimnastică artistică. Întrecerile au loc până mâine în Sala Sporturilor Olimpia.

Postul public de televiziune, deținătorul în exclusivitate al competiției, a decis ca Alina Alexoi, specialista în gimnastică a TVR, să aibă interzis la comentariu!

Sursele Gazetei au dezvăluit că Alina a fost anunțată de conducerea televiziunii că nu va comenta această competiție, dar nici Campionatele Mondiale de Gimnastică de la Doha (25 octombrie - 3 noiembrie), competiție în direct la TVR 2.

Reporterii GSP au încercat să ia legătura cu Alexoi, dar aceasta a respins apelurile jurnaliștilor și nu a răspuns nici la mesajele SMS trimise.

Comentariul TVR la Campionatele Naţionale de gimnastică artistică de la Ploiești e asigurat de Monica Bucur, angajată a departamentului sport. 

Interesant, ieri, oficialii postului public de televiziune au emis un comunicat despre naționalele de gimnastică în care, pe lângă Bucur, și Alina Alexoi vorbea despre evenimentul din acest week-end.

"Campionatul Naţional este încă o etapă de testare a sportivilor în regim de concurs cu public, arbitri şi note înainte de mondialele de la Doha. Încă se mai pot stabili echipele, iar antrenorii vor fi atenţi la evoluţiile sportivilor. Este o ocazie pentru telespectatorii TVR 2 să îi revadă pe Denisa Golgota, Marian Drăgulescu şi Andrei Muntean, singurii gimnaşti care au obţinut medalii pentru România. Vom urmări şi evoluţia junioarelor, generaţia următorului ciclu olimpic, printre care Elena Stănciulescu, gimnasta care a luat medalie la europenele de la Glasgow"
Alina Alexoi în comunicatul TVR

CONTEXT » Alexoi a răbufnit la europenele de la glasgow!

În luna august a acestui an, prezentă la Europenele de Gimnastică de la Glasgow, jurnalista TVR Alina Alexoi a criticat în direct, în timpul finalelor, strategia televiziunii publice, care a trimis-o în Scoția fără a-i asigura condițiile prin care să transmită comentariul live al competiției. (MAI MULTE DETALII AICI)

"Vreau să știe toată lumea: comentez la telefon. Aș vrea să știu unde e greșeala, să aibă puterea cineva din TVR să recunoască dacă a greșit sau nu. Nu e deloc ușor, e frustrant, oamenii e bine să știe adevărul. Îmi cer scuze pentru calitatea sunetului. Aș vrea să trecem prin studio, nu mai pot, am amorțit.

E frustrant când mă uit la comentatorii de lângă mine cu căști la monitor și eu sunt pe telefon. Mi-a amorțit urechea. Nu mai am mâini să caut informații, pentru că stau pe telefon. Sper să-mi deconteze televiziunea convorbirea, comentariul de pe telefonul meu", a spus atunci, în direct, Alexoi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
135479786808884
Leonard Crassas  •  13 Octombrie 2018, 22:28

Si tvr este acum a lui si o sa auziti si altii care dadeau bine vor pleca. Inceputul a fost cu Patraru, deja nu ma mai uit la acest post condus de.......

marian0904
marian0904  •  13 Octombrie 2018, 21:12

Cu o demisie suntem toti datori.

kaloogarele
kaloogarele  •  13 Octombrie 2018, 18:32

pai daca munca ei e asa de nasoala, de ce nu pleaca in alta parte?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează