GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

GSP LIVE // Unul dintre puținii fotbaliști care au jucat la Dinamo, Steaua și Rapid e invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live, azi, de la 09:01

Daniel Iftodi, în dreapta, pe vremea când evolua la Dinamo, alături de Florentin Petre și Jean Vlădoiu
Daniel Iftodi, în dreapta, pe vremea când evolua la Dinamo, alături de Florentin Petre și Jean Vlădoiu

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 noiembrie 2018 09:01

Daniel Iftodi (50 de ani), unul dintre cei 14 jucători care au evoluat de-a lungul carierei la Dinamo, Steaua și Rapid, e invitatul lui Costin Ștucan la emisiunea GSP LIVE de azi, care începe la 09:01.

Fostul fotbalist, care în prezent își croiește drum în tainele antrenoratului, va prefața derby-ul de duminică, va rememora amintiri din perioada în care era jucător la cei trei granzi și va radiografia situația actuală a fotbalului românesc.

Iftodi a câștigat în carieră 3 titluri cu Steaua, un titlu și o Cupă cu Dinamo și o Cupă alături de Rapid.

Urmărește emisiunea pe video.gsp.ro și pe pagina de Facebook a Gazetei, unde îi poți adresa întrebări fostului fotbalist.

Cei 14 fotbaliști care au jucat la Dinamo, Rapid și Steaua

Marin Andrei
Valeriu Bordeanu
George Galamaz 
Tiberiu Curt 
Ionel Fulga 
Sabin Ilie 
Daniel Iftodi 
Adrian Matei 
Radu Niculescu 
Denis Șerban 
Florian Simion
Bogdan Stelea
Florin Tene
Ion Vlădoiu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
victor33
victor33  •  08 Noiembrie 2018, 18:50

Florian Simion e cel mai putin cunoscut dintre ei dar de departe cel mai talentat. A fost acceptat de Cruyff la Barcelona, a semnat pe patru ani si, cand s-a vazut cu banii in buzunar, s-a intors in Bucuresti si si-a deschis statie de taxiuri.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează