GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Camelia Bălțoi, dezvăluiri fără perdea despre prejudecățile cu care se confruntă: „M-am săturat!” » Câți fotbaliști au curtat-o și cum i-a dat „cu flit” unuia

Sursă foto: Instagram Camelia Bălțoi +6   FOTO
Sursă foto: Instagram Camelia Bălțoi

Articol de GSP - Publicat marti, 02 aprilie 2019 10:27

Cameia Bălțoi, 30 de ani, superba prezentatoare a știrilor de la TV Digi Sport, a fost invitata lui Costin Ștucan la emisiunea GSP Live din această dimineață. 

Fără inhibiții, Camelia a vorbit despre prejudecățile cu care se confruntă în industria știrilor, dar și despre numeroasele tentative ale fotbaliștilor de a o contacta. 

„La fiecare emisiune, încerc să schimb percepția oamenilor asupra prezentatoarelor de sport din România. La noi, toată lumea are senzația că la știri e o blondă, brunetă sau roșcată care așteptă să fie sunată de fotbaliști. M-am săturat de subiectul și frazele astea! Nu toate suntem la fel! Nu mai generalizați, nu ne mai băgați în aceeași oală. Nu toate își doresc fotbaliști, nu toate își doresc să ajungă la Monaco sau mai știu eu unde.

Am primit multe mesaje de la fotbaliști. De la câți? Sub 50 de fotbaliști. E interesant că reușesc să-l fac pe om să înțeleagă să nu mă mai caute. Dar dacă tu lași o portiță deschisă, e normal să te sune. Există și multe legende. Îți trimite un buchet de flori, un mesaj, îți scrie pe Instagram, dar dacă tu știi cum să-i explici omului, nu te va mai căuta”, a mărturisit Camelia Bălțoi, la GSP Live

Camelia Bălțoi a detaliat și cum a ironizat un fotbalist care încerca să o curteze, fără a-i dezvălui însă identitatea acestuia. 

„Folosesc și ironia, i-am scris unuia că mai bine se duce pe teren să bată mingea, că și-așa echipa lui nu bate pe nimeni”.

camelia baltoi 4 +7 FOTO

Vezi și: GSP LIVE // Camelia Bălțoi, despre ritualurile pe care înainte de a intra în studio » Urmărește emisiunea integrală aici!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (20)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  02 Aprilie 2019, 12:43
Postat de Pavel Radu pe 02 Aprilie 2019, 12:29

Bă, un lucru este cert: este frumoasă!

Părerea ta.

bazinga
bazinga  •  02 Aprilie 2019, 12:19

Degeaba...tot blonda,tot ""finutza"" intelectuala,e numai buna pentru a prezenta stiri sportive!Barbatii nu mai au loc in acest domeniu,asta e!S-a spart conducta de ""dive""!Atat de superbe...

calin2750
calin2750  •  02 Aprilie 2019, 11:33

Superb! Dar spune-ne tu distinsa domnitza cine te-a adus la stiri tocmai din Severin? Ar fi interesant sa stiim si noi. E adevarat lucrezi in compania unor INTELECTUALI ca Radu Naum sau D. Filoti. Cu expresia dobanda pe an chiar Becali l-a facut de ras aseara pe "celebrul" R N. Eu as propune la noi un VAR la care analist (intrebator) sa fie distinsul R N iar hotararile sa le ia OBIECTIVUL domn Cracuinescu!!! Bietul D F asteapta ceva festivitati la care sa mea bea si el o gura de sampanie. In rest, cu Regele si Printzul lui inainte spre noi culmi. S-auzim de bine!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează