GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Cristian Daminuță: „Am dat un gol, am stricat un blat și apoi am stat în tribună” » Emisiunea integrală AICI!

Cristian Daminuță
Cristian Daminuță

Articol de GSP - Publicat luni, 18 februarie 2019 10:00

Cristian Daminuță, 29 de ani, a fost invitatul de azi al emisiunii GSP LIVE.

Vezi în video ce spune Daminuță despre un meci trucat în Moldova

„[În 2011] s-a ivit oportunitatea de a ajunge la FC Tiraspol. Am crezut că va fi o șansă bună și că aș putea ajunge apoi în Rusia.

Am jucat în primele 8 meciuri și am dat 2 goluri. La un moment dat am jucat cu Milsami Orhei, am dat gol și la meciul următor am stat în tribună fără nicio explicație. După aceea am auzit lucruri care m-au deranjat. Mai mult ca sigur nu trebuia să dau gol. Am încurcat lucrurile. După aceea, la următorul meci, am jucat iar”, a declarat Cristian Daminuță la GSP LIVE.

Inițial, Daminuță a spus că meciul l-a jucat împotriva celor de la Milsami Orhei, dar, contactat de GSP.RO pentru clarificări, mijlocașul a revenit și a spus că golul l-a marcat cu Academica Chișinău, în victoria cu 2-0.

Cristian Daminuță a dialogat cu jurnalistul Costin Ștucan despre cariera lui, povestind cum a ajuns la Inter și la AC Milan, dar și ce face acum, când speră să prindă un contract în Liga a 3-a.

Iată aici emisiunea integrală:

Crescut la Timișoara, Daminuță a trecut pe la Inter, Modena, Dinamo, AC Milan, L'Aquila, FC Tiraspol, Poli Timișoara, Flacăra Făget, Viitorul, FC Zakho, Mianur Baia Mare, Ramat HaSharon, Olimpia Satu Mare și Abano.

GSP LIVE poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 09:01, pe video.gsp.ro și pe pagina de facebook a Gazetei Sporturilor, unde puteți posta comentarii care vor fi citite în direct.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează