GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  TV

FOTO Transfer de senzație » „Diletta de Moldova” a trecut Prutul și a semnat cu o televiziune de sport din România!

Olivia Cucoș / FOTO: Instagram +38   FOTO
Olivia Cucoș / FOTO: Instagram

Articol de - Publicat luni, 31 iulie 2023 16:24 / Actualizat luni, 31 iulie 2023 16:30

Prezentatoarea TV Olivia Cucoș, care a colaborat anterior cu Federația Moldovenească de Fotbal, va lucra din august la Digisport.

Ea a postat pe InstaStory momente de la plecarea din Moldova și mutarea în București, plus primele experiențe la noul loc de muncă. 

Într-un video scurt, prezentatoarea Simona Țăranu vorbește cu unul dintre reporterii postului: „Să-ți prezint pe cineva: noua noastră colegă!”, în timp ce Olivia se află în studio.

+34 FOTO

FOTO. Dorina Gherganov și Olivia Cucoș, susținătoarele Farului în deplasarea de la Tiraspol

Ea a apărut în prim-plan la meciul Farului de la Tiraspol, din primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Alături de Dorina Gherganov, o altă prezentatoare TV celebră în Republica Moldova, a venit să îl sprijine pe Gică Hagi.

Dotată cu o brățară tricoloră și plină de entuziasm, Dorina Gherganov a condus ore bune pentru a o susține pe Farul în manșa decisivă cu Sheriff. A dat-o de gol clipul postat pe Instagram de Olivia Cucoș: „Sunt cu fata asta frumoasă, merg la Tiraspol, să susținem Farul Constanța. Are steagul României pe mână, e dotată cumsecade”.

Cele două prezentatoare TV, fane împătimite ale fotbalului, au atras toate privirile în arena de la Tiraspol. Ele au reprezentat dovada ca Gică Hagi a avut mai mulți susținători, nu doar galeria oficială formată din 150 de fani.

Olivia Cucoș la meciul tur de la Ovidiu
Dorina Gherganov, în drum spre stadionul din Tiraspol
Olivia Cucoș
Olivia Cucoș, pe stadion la Sheriff - Farul
Olivia Cucoș, pe stadion la Sheriff - Farul
+20 FOTO

Olivia Cucoș a asistat și la manșa tur și nu a ratat ocazia de a se fotografia cu Gică Hagi. „Seara în care Farul a fost Sheriff-ul iar Hagi a fost regele!”, scria Olivia pe Instagram.

Elena Chiriac, multiplă campioană națională la taekwondo, se pregătește pentru o carieră internațională: „A trebuit să învăț engleza lui Shakespeare”
METROSPORT
Elena Chiriac, multiplă campioană națională la taekwondo, se pregătește pentru o carieră internațională: „A trebuit să învăț engleza lui Shakespeare”
Cine e fotbalistul celebru care s-a iubit cu Monica Dascălu, de la Pro TV: dădea 15.000 de dolari pe factura de telefon ca să o audă!
RELAȚIE
Cine e fotbalistul celebru care s-a iubit cu Monica Dascălu, de la Pro TV: dădea 15.000 de dolari pe factura de telefon ca să o audă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
VardyParty
VardyParty  •  31 Iulie 2023, 21:58

Spun si eu salut de aici, numai si numai pentru voluntarii din Voluntari

mihai_avat
mihai_avat  •  31 Iulie 2023, 21:32

Asa DA !

steauasuntemnoi1
steauasuntemnoi1  •  31 Iulie 2023, 19:34
Postat de hannah.robinson pe 31 Iulie 2023, 18:41

Învața ba sa scrii corect

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează