GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  JOCURILE OLIMPICE

S-au cumpărat drepturile exclusive pentru Jocurile Olimpice, pentru România: "Suntem mândri că am reuşit asta!"

Articol de GSP - Publicat luni, 24 iulie 2017 18:58

După ce Televiziunea Română a anunțat oficial revenirea competiţiilor sportive importante în portofoliul TVR, achiziționând mai multe meciuri din tururile preliminarii ale Champions League și Europa League (DETALII AICI) , oficialii din Pangratti au mai decis achiziția a două ediții a Jocurilor Olimpice.

Membrii Consiliului de Administrație ai postului public de televiziune au decis cumpărarea drepturilor tv pentru Jocuri Olimpice de Iarnă din Coreea de Sud (februarie 2018, Pyeongchang) şi a Jocurilor Olimpice de vară 2020 din Tokyo, Japonia.

"Suntem mândri că am reuşit să negociem şi să putem oferi în continuare telespectatorilor Jocurile Olimpice, atât pe cele de iarnă, cât şi pe cele de vară. Difuzarea acestor competiţii reprezintă o tradiţie pentru TVR, pe care ne bucurăm să o păstrăm”, a declarat Irina Radu, preşedinte-director general al TVR.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
934512199918066
Gheorghe Stioboranu  •  25 Iulie 2017, 09:02

Ma întreb de unde ați avut bani ptr a achiziționa și meciurile echipelor românești și jocurile olimpice....din câte știu TVR e intr-o gaura de nu o mai scoate nici Dragnea.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează