GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GAZETA SPORTURILOR

Transferul anului în presa europeană: Gazeta Sporturilor trece la trustul elvețian Ringier, cu afaceri în 18 țări de pe 3 continente!

Articol de GSP - Publicat marti, 03 iulie 2018 15:12

Compania Ringier Sportal SRL, cea care reunește trustul elvețian de presă Ringier România și grupul bulgar Sportal Media Group, a anunțat printr-un comunicat de presă achiziția publicației Gazeta Sporturilor.

Conform comunicatului postat pe siteul grupului Ringier, "achiziția cuprinde atât platforma digitală GSP.RO, cât și ediția printată a Gazetei Sporturilor. GSP.RO este siteul numărul 1 în Top 10 siteuri de sport din România și are peste 3.5 milioane de vizitatori unici pe lună. Ediția tipărită a GSP are vânzări de 20.000 de exemplare pe zi".

  • Grupul media Ringier a fost fondat în 1833, are sediul central în Zurich și însumează peste 7000 de angajați în 18 țări.
  • Gazeta Sporturilor este singurul cotidian național de sport din România, fiind fondat în 1924.

Tranzacția a fost semnată de părți, fiind în faza ultimelor aprobări din partea autorităților.

Grupul Intact a confirmat de asemenea tranzacția. "Sunt mulțumită că am ajuns la un acord benefic pentru toate părțile implicate și le doresc tuturor mult succes", a explicat Camelia Voiculescu, președintele Intact Media Group.

Citește și: Tolo: O zi bună pentru presă! Cumpărând titlul și redacția GSP, Ringier și-a luat o belea pe cap 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
samertx
samertx  •  03 Iulie 2018, 20:11

Dacă în contract n-au prevăzut clauze de păstrare a personalului, e belea mare. O să vedem toate articolele semnate de autori. ))

rocky2
rocky2  •  03 Iulie 2018, 19:57

Deci Gigi Becali nu mai e seful vostru, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

albalbastru72
albalbastru72  •  03 Iulie 2018, 19:20

Sper ca sa va dea afara pe toti si sa angajeze ziaristi de sport profesionisti.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează